Skyler (tijdelijk niet plaatsbaar)

In één van onze kittenruimtes verblijft dit prachtige meisje Skyler. Klein maar fijn. Zij is als zwerver in onze opvang binnengebracht. Haar geboortedatum is 23 juni 2023. Uiteraard gaan wij ook voor haar op zoek naar een forever home, dat is wat ze nodig heeft. En aangezien ze geen chip/registratie had is dat de weg te gaan door ons, voor haar.

Een gouden mandje waar die nodige zorg, liefde, aandacht is en waar haar personeel woont. Liefdevol personeel dat bereid zijn haar dagelijkse maaltijden te serveren, haar toilet te verschonen, en haar gouden mandje op te maken voor de schoonheidsslaapjes. Haar wasjes doet ze zelf, da’s dan meegenomen.

Een rustig huisje met evenzo personeel is haar favoriet. Skyler kan speeltijd erg waarderen, en niet enkel alleen, ook samen met haar nieuwe baasje(s) en het speelhengeltje. Het brengt haar ontspanning, enthousiasme en zorgt dat ze opener en vrijer wordt. Spel (samen) is dus een belangrijke tool in het socialiseren en de vertrouwensband. Wij zien haar tijdens het spelen, wanneer er een andere kat in de buurt komt, deze uitdagen tot een speels fysiek stoeipartijtje. Voor ons een teken dat een ander speels katje/maatje in haar nieuwe thuis van belang kan zijn. Eentje uit haar verblijf zou vertrouwd zijn. Pinot en Maus zijn er een paar van. Bij Pinot doet ze ook weleens haar dutje, saampjes tegen elkaar (zie foto, en lees Pinot’s verhaal op de site).

Een reeds aanwezige jonge, katsociaal katje in je huis is ook zeker een optie. Een goede introductie tussen beide is daarbij van belang. Onze medewerkers informeren je daar graag over.

Honden zullen voor Skyler te stressvol zijn.

Spreekt Skyler jou aan, en kan jij zich vinden in hetgeen van belang is voor haar geluk? Ben jij bereid dit haar te gunnen en te geven?

Zo ja, dan ben jij in het bezit van alles wat we haar toewensen en een top kandidaat om te mailen naar admin@hokazo.nl en meld je aan voor Skyler.

 

Geboortedatum 23/06/2023
Leeftijd 5 maanden
Kat of Kitten Kat
Kleur Cypers/wit
Ras Kruising Europees korthaar
Geneutraliseerd Ja
Kan bij katten Ja
Kan bij honden Nee
Kan bij kleine kinderen Nee
Kan bij grote kinderen Ja
Kan in een flat Ja
Kan in de tuin Ja, mits goed afgezet
Heb jij het geduld om deze zachte, pluizenbol een fijn leven te geven? Vul dan snel het formulier in, dan nemen we spoedig contact met je op.