Springsteen

Springsteen is samen met 2 broers en 1 zusje gevonden toen ze ca. 7 weken oud waren en geplaatst in een pleeggezin van Hokazo. Hun geboortedatum wordt geschat op 19 september 2021. Springsteen was, net als zijn broers en zusje, best wel bang, maar liet zich toch ook wel overhalen tot een knuffeltje. We herkende hem aan zijn iets wat grotere ogen.

Toen ze 6 maanden oud waren, zijn Springsteen en Anthony samen geadopteerd door een leuk stel, dat ervaring had met angstige katjes. Het ging goed met de broertjes, totdat er in de privesituatie iets heel naars gebeurde, waardoor ze niet meer voor de katjes konden zorgen. En zo kwamen Anthony en Springsteen 3 maanden later weer terug in hun oude pleeggezin.

En wat zijn we trots op deze 2 jongens!! Wat zijn ze gegroeid tot twee lieve sociale knuffelige katertjes. Zo lief naar mensen en ook zo lief naar de andere katten in het pleeggezin. Met hun mooie zachte glimmende vachtje en mooie ogen zijn ze een lust om te zien. Heerlijk samen spelen, contact maken met de andere katten en mensen in huis, wat een fijne maatjes. Het gekke is, dat voorheen springsteen gemakkelijker te benaderen was dan Anthony, die zich vaak verstopte. Maar nu heeft Anthony hem ingehaald, Springsteen heeft net iets langer nodig om zich op zijn gemak te voelen.

We hebben ook gemerkt dat, zodra er iemand bij ons op bezoek komt, ze dit nog steeds wel eng vinden en ze trekken zich dan ook het liefste terug. Deze mogelijkheid is er, dus dat is helemaal niet erg. Het maakt het wel wat lastig om mensen kennis met ze te laten maken, vandaar dat we een filmpje hebben gemaakt. Zie voor het filmpje van Springsteen https://youtu.be/a7uzdH_-4KU

We zoeken voor de broertjes een rustig gezin, kleinere kinderen kan, mits ze de katertjes rustig kunnen benaderen. Omdat ze een wat angstige aard hebben, vinden we een leven buiten op de drukke straat niet geschikt voor hen. Ze zouden uit angst zich kunnen gaan verstoppen en niet meer naar huis durven te gaan. Een speciaal voor katten afgezette tuin zou daarom heerlijk voor ze zijn.

Anthony en Springsteen worden samen geplaatst. Ze zijn gecastreerd, geënt, ontwormd en klaar om naar hun nieuwe huisje te gaan en mogen direct geplaatst worden.

Geboortedatum 19/09/2021
Leeftijd 9 maanden
Kat of Kitten Kitten
Kleur zwart
Ras Kruising Europees korthaar
Geneutraliseerd Ja
Kan bij katten Ja
Kan bij kleine kinderen Ja
Kan bij grote kinderen Ja
Kan in een flat Ja
Kan in de tuin Ja, mits goed afgezet
Heb jij interesse in de lieve snoetjes van Springsteen en Anthony? Vul onderstaand formulier in en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.