Survi

Mijn naam is Survi. Ik ben een kleine kater van 4 jaar oud. Mijn geschatte geboortedatum is 7 maart 2018. Ik ben gevonden met een gebroken staart. Daar is nu een stukje vanaf, maar daar merk ik niets van. Ik ben nog net zo lenig als voorheen en springen kan ik nog als de beste.


Ik vind het heerlijk om de hele dag bij je op schoot te zitten en veel aandacht te krijgen. Andere katten vind ik niet zo interessant. Ik vind het prima dat ze rondlopen, maar ik ga wel mijn eigen gangetje. Zolang er een mens in de buurt is ben ik al tevreden.


Eten is mijn grootste hobby. Dat zou je niet zeggen als je mijn slanke postuur ziet. Ik ben altijd het eerste klaar met het opeten van mijn voer. En als mijn soortgenootjes dan nog halverwege zijn, help ik ze wel met het eten, al begrijp ik soms niet waarom ze mijn hulp niet waarderen.


Ik vind het leuk om met een balletje te spelen. Verder ben ik ook een goede jager, want het lukt me bijna om het rode lampje van de laserpen te vangen. Verder kan ik ook wel genieten van lekker luieren in het zonnetje.


Ik zou het heel fijn vinden als ik een eigen plekje zou krijgen waar ik veel aandacht en eten krijg. Ik ben gecastreerd, gechipt, gevaccineerd, ontwormd en ontvlooid.


Kun jij onze Survi een liefdevol thuis bieden? Hij mag per direct verhuizen.


Geboortedatum 07/03/2018
Leeftijd 4 jaar
Kat of Kitten Kat
Kleur cypers
Ras Kruising Europees korthaar
Geneutraliseerd Ja
Kan bij katten Ja
Kan bij kleine kinderen Ja
Kan bij grote kinderen Ja
Kan in een flat Ja