Suzie

Ik ben Suzie en huisgenootje en maatje van Noizie. Mijn geboortedatum is 16 juni 2020. Ons baasje moest vanwege gezondheidsredenen met pijn in het hart afstand van ons doen. In het asiel waren we superbang ondanks alle lieve zorgen. We wilden ook niet meer eten. We zijn echte angsthaasjes, de reden daarvoor is bekend bij ons opvanggezin. We hebben tijd en rust nodig om te wennen, ons veilig te voelen en vertrouwen op te bouwen. We hebben inmiddels al flinke stappen gezet in contact. We zijn nog eenkennig en heel voorzichtig in toenadering. Maar we laten ons nu wel aaien door ons pleegvrouwtje. Wel alleen als we zelf het initiatief nemen hoor. We zijn nieuwsgierig waardoor je ons via spel en eten kunt verleiden tot toenadering maar wel pas als we jou eerst goed geobserveerd hebben vanuit ons veilige plekje.
We zijn binnen katten en niet gewend aan alles wat op straat gebeurt. Een goed afgezette tuin is een optie maar wel pas als wij al helemaal gewend zijn en ons laten benaderen door ons nieuwe baasje. Binnen spelen met speelgoed en een raam om lekker naar buiten te kijken maakt ons ook al gelukkig. Kinderen zijn we nog niet gewend. Honden vinden we achter glas leuk. Het is fijn als we ergens in huis een eigen kamer hebben waar we ons kunnen terugtrekken als alles net even te druk wordt.
We zijn gek op elkaar en vinden steun bij elkaar. We zoeken dus samen een fijn, liefdevol en rustig plekje. Geduld, liefde en ons tempo volgen zijn echt de toverwoorden. Kun jij ons dit geven dan horen we graag wat van je. Onze pleeg-’ouders’ kunnen je al veel vertellen over ons.
Wie we zijn en wat we op dit moment kunnen en nodig hebben, maar ook wat we nog niet durven. Blijkt er een wederzijdse klik te zijn dan willen we graag de sprong wagen en een liefdevol contact opbouwen.
 
Bij de juiste klik mogen wij direct geplaatst worden. Heb je interesse in Noizie en mij, vul dan snel onderstaand formulier in

Geboortedatum 16/06/2020
Leeftijd 2 jaar
Kat of Kitten Kat
Kleur zwart-wit
Ras Kruising Europees korthaar
Geneutraliseerd Ja
Kan bij kleine kinderen Nee
Kan in de tuin Ja, mits goed afgezet
Ben jij net zo verliefd op Suzie en Noizie als wij? Vul onderstaand formulier in en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.