Tiffany

Die arme Tiffany. Als klein kitten zwervend op straat aangetroffen en door de dierenambulance naar ons pleeggezin gebracht. Hier bleek al heel snel dat ze totaal niet bang was voor mensen en erg vriendelijk en aanhankelijk was. Dat was goed nieuws.


Minder goed nieuws waren de vlooien die ze had en hoe mager ze was. Aan beiden is gelukkig wat te doen en snel was ze vlooivrij, had ze een beautybehandeling (lees in bad geweest) en een heerlijke föhn- en borstelbeurt gehad. Vervolgens op naar de kennismaking met haar stiefbroertjes.

Die waren erg onder de indruk van haar verschijning, maar na een voorzichtige kennismaking, werd ze behandeld als 'one of the guys'.


Hier kon ze prima mee overweg en als het manvolk te ruw werd, hief ze even een pootje op en was het geregeld! Wij als pleegouders werden telkens opnieuw vertederd, als de kleine prinses enthousiast op je af kwam rennen om je te begroeten en knuffeltjes te halen, intussen keihard spinnend. Daar smelt je toch van.


Dus ben je op zoek naar een mensgericht katje, reageer dan snel. Zelf hoopt ze heel erg dat ze mag verhuizen samen met één van haar nieuwe makkertjes (kijk even bij Simba, Smokey of Silver).


De geschatte geboortedatum van Tiffany is 1 juni 2022. Zij mag, bij een wederzijdse klik, direct geplaatst worden.

Geboortedatum 01/06/2022
Leeftijd 2 maanden
Kat of Kitten Kitten
Kleur Wit Cypers
Ras Kruising Europees korthaar
Geneutraliseerd Nee
Kan bij katten Ja
Kan bij grote kinderen Ja
Kan in een flat Ja
Kan in de tuin Ja, mits goed afgezet
Ben jij net zo verliefd op dit knappe koppie geworden als wij? Vul dan het formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.