Timber

Hoi, ik ben Timber, een knap, lief, zwart katertje. Ze schatten dat ik rond 1 juni 2021 ben geboren. Ik ben dus nog maar net 1 jaar jong! Ik ben zwervend gevonden, maar bij Hokazo denken ze wel dat ik een baasje heb gehad, omdat ik sociaal ben naar mensen.

Ik zal iets over mezelf vertellen en ik zal zo eerlijk mogelijk zijn. Als je een rustig katje zoekt dan zijn wij geen match. Ik ben nog jong en eerlijk gezegd ben ik best aanwezig, heb energie genoeg en moet die kwijt door veel te spelen en te rennen.
Daarom zou het fijn zijn als jullie een grote, goed afgezette tuin voor mij hebben, tenminste als je niet wil dat ik de buurt onveilig ga maken en ik zelf ook nog veilig blijf.
Ik speel graag met een hengeltje en ik kan best hoog springen al zeg ik het zelf.

Natuurlijk hou ik ook van knuffelen met mensen, maar niet met andere katten. Ik vecht niet met ze, maar ik geef ze graag een tik. Ik ga dan onschuldig ergens liggen en als ze het niet verwachten dan geef ik ze een tik. Ik weet het, dat is niet lief, maar ik vind het wel grappig. Maar daarom word ik niet bij andere katten geplaatst, omdat die niet vrolijk zouden worden van mij.

Ik hou ook van eten en snoepjes. Als je nu nog steeds denkt ‘wat een lieverd’ dan zie ik je graag heel snel bij Hokazo. Ik ga nu verder met tikkertje spelen, tot snel.

Geboortedatum 01/06/2022
Leeftijd 2 maanden
Kat of Kitten Kat
Kleur Zwart
Ras Kruising Europees korthaar
Geneutraliseerd Ja
Kan bij katten Nee
Kan bij kleine kinderen Nee
Kan bij grote kinderen Ja
Kan in een flat Ja
Kan in de tuin Ja
Heb jij het geduld om deze zachte, pluizenbol een fijn leven te geven? Vul dan snel het formulier in, dan nemen we spoedig contact met je op.