Troy

Hoi! Ik ben Troy. Samen met mijn broertjes en zusjes ben ik geboren in een pleeggezin van Hokazo. Mijn moeder Noodle was daar al 5 weken toen ze van ons beviel op 25 mei 2022. Zodoende was mijn moeder erg op haar gemak toen wij ter wereld kwamen. Het vrouwtje heeft de bevalling zelfs mee mogen maken. 4 kittens werden geboren waaronder ik! Mijn moeder heeft ontzettend goed voor ons gezorgd en nog steeds. Doordat ze graag onder de mensen is hebben wij het goede voorbeeld gehad.


Ik ben een vrolijke rakker en groei op in een gezin met 2 kinderen van 8 en 10 jaar. In het pleeggezin is nog een andere moederpoes met kittens aanwezig. Ik ben dus heel wat drukte gewend en kijk daar ook niet van op. Ik ben nieuwsgierig en ga graag op onderzoek uit. Vooral op nieuwe plekken. Ik vindt het heerlijk om te ravotten met de andere kittens of ik speel met een balletje of iets anders. Er is namelijk genoeg te beleven met 8 kittens in huis! Ik vind het daarom wel gezellig als je een speelmaatje voor me hebt. Maar het liefste zou ik samen met een ander kitten uit het pleeggezin verhuizen. Wij zijn al zo goed aan elkaar gewend.


Het vrouwtje vindt mij zo’n leukerd. Ik kan zo mooi kijken. Ik nodig je van harte uit om te reageren en wie weet kun je kennis komen maken met mij en mijn familie. Vanaf 3 augustus mag ik het nest verlaten. Dat is een week na mijn 1e inenting en check up bij de dierenarts. Neem je een transportmandje mee zodat je me, bij een wederzijdse klik, meteen mee kunt nemen? Hopelijk tot snel!

Geboortedatum 25/05/2022
Leeftijd 2 maanden
Kat of Kitten Kitten
Kleur wit zwart
Ras Kruising Europees korthaar
Geneutraliseerd Nee
Kan bij katten Ja
Kan bij kleine kinderen Ja
Kan bij grote kinderen Ja
Kan in een flat Ja
Kan in de tuin Ja
Troy vindt zichzelf de mooiste, leukste en liefste, denk jij dat ook te menen? Vul het formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!