Tucci

Graag willen we jullie voorstellen aan Tucci.

 Tucci is geboren rond 10-5-2022 en is zwanger gevonden. Ze is toen direct naar een pleeggezin verhuisd waar ze 4 kittens heeft gekregen. Tucci was een heel erg lief en beschermend moedertje voor haar kroost. De kittens zijn nu geplaatst en nu is het tijd voor Tucci om haar eigen paleisje te vinden.

 Tucci is rustig van aard en een wat onzeker poesje. Je merkt aan haar dat ze wel heel graag contact met je wil maar ze durft dit nog niet goed. Ze komt je wel kopjes geven en je mag haar ook voorzichtig een aaitje geven maar ze schrikt erg snel en loopt dan weer weg. Ze heeft gewoon tijd nodig om ons mensen echt te leren vertrouwen.

Om dit te laten slagen heeft Tucci een rustig huishouden nodig. Dus geen kleine kinderen of een druk gezin. Honden kent ze niet en daarom durven we dit ook niet aan. We weten ook niet of ze met andere katten kan omdat ze in het asiel en bij het pleeggezin niet met andere katten in aanraking is geweest.

De reden dat ze steeds apart heeft gezeten is omdat ze speciale brokjes krijgt. Ze mag alleen anallergene brokjes eten en echt niets anders omdat ze anders diarree krijgt. Met deze brokjes heeft ze goede ontlasting.

Ze zou het wel fijn vinden om een frisse neus te halen maar ze mag alleen in een kattenren of catproof afgezette tuin omdat ze absoluut niets anders dan de anallergene brokjes mag eten.

 Tucci is een bijzonder knap en lief poesje die het allerbeste huisje verdiend. Heb je interesse in haar en denk je haar het rustige huisje te kunnen bieden wat ze nodig heeft? Vul dan onderstaand formulier in.

 

Geboortedatum 10/05/2022
Leeftijd 1 jaar
Kat of Kitten Kat
Kleur Sealpoint
Ras Kruising Europees korthaar
Geneutraliseerd Ja
Kan bij honden Nee
Kan bij kleine kinderen Nee
Kan bij grote kinderen Ja
Kan in een flat Ja
Kan in de tuin Ja, mits goed afgezet
Zie jij het helemaal zitten om Tucci te leren dat mensen helemaal niet zo eng zin? Vul het formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.