Valentijn

Dit is Valentijn, een zwarte kater met vijf witte borstharen, zijn geschatte geboortedatum is 18 maart 2019. Valentijn is als zwerfdier gevonden en aan zijn gedrag kunnen we afleiden dat Valentijn heeft zeer waarschijnlijk een huisje gehad, maar helaas heeft niemand zich gemeld voor hem.

Valentijn is een lieverd, hij houdt van veel aandacht en dat krijgt hij in het asiel helaas te weinig. Zodra we bij hem komen krijgen we bijna niet de kans om binnen te komen en weer weg gaan is misschien nog wel moeilijker, want Valentijn staat meteen bij je!

Maar we snappen hem wel als je graag aandacht wil en er niet voldoende mensen zijn die je dat kunnen geven.

Zoals je begrijpt is Valentijn nu best druk en wil graag veel aandacht. In een thuissituatie zal hij waarschijnlijk rustiger worden omdat hij daar een baasje voor zich alleen heeft, alle aandacht krijgt en zijn energie beter kwijt kan.

Valentijn heeft wel VDS, dit houdt in dat hij een gaatje heeft tussen zijn hartkamers. Schrik nu niet want de prognose is heel goed en de kans dat het dichtgroeit is aanwezig. Meneer heeft er ook geen last van. Wil je meer weten over VDS, mail dan naar admin@hokazo.nl.
Ook moet Valentijn de rest van zijn leven Hypoallergeen voer hebben, maar dat is hij meer dan waard!

Valentijn mag vanwege zijn aandoening en speciaal voer niet vrij buiten, alleen in een goed afgezette tuin.

Twijfel je over hoe tof Valentijn is? Kijk dan zijn filmpje en laat je overtuigen!

Geboortedatum 18/03/2019
Leeftijd 3 jaar
Kat of Kitten Kat
Kleur Zwart
Ras Kruising Europees korthaar
Geneutraliseerd Ja
Kan bij honden Nee
Kan bij kleine kinderen Ja
Kan bij grote kinderen Ja
Kan in een flat Ja
Kan in de tuin Ja, mits goed afgezet
Zie jij het helemaal zitten om deze knappe kop te leren dat mensen helemaal niet zo eng zijn? Vul het formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!