Veen

Deze wit-cyperse poes is Veen, haar geschatte geboortedatum is 15 augustus 2019. Veen is als zwerfdier bij Hokazo gekomen.

Veen is nog een echte angsthaas, zij ligt het liefst verstopt in een krabpaal. Maar we vinden het toch knap dat we haar wel mogen aanschouwen. Veen is een knappe poes met twee sproeten in haar snoet.

Als je te dichtbij haar komt vlucht zij naar een veilige plek, zij valt je niet aan. Veen laat zich steeds meer zien. Het zijn mini stapjes, maar dat geeft niks. Ook Veen komt er wel, met veel geduld, rust en veel lekkere snoepjes.

Veen zoekt een baas met veel geduld en die het prima vindt dat zij de komende maanden nog geen echt contact zoekt. Ook kan Veen ons heel goed verrassen, als zij zich veilig voelt in haar nieuwe huisje dat zij veel sneller om gaat dan we nu denken. Het zou niet de eerste kat zijn waar dat mee gebeurt, maar we kunnen geen garanties geven dus een nieuw baasje moet er ook rekening mee houden dat het lang kan duren voor ze minder bang is.

Heb je interesse? Vul dan onderstaand formulier in.

Geboortedatum 15/08/2019
Leeftijd 4 jaar
Kat of Kitten Kat
Kleur Cypers-wit
Ras Kruising Europees korthaar
Geneutraliseerd Ja
Kan bij katten Ja
Kan bij kleine kinderen Nee
Kan bij grote kinderen Ja
Kan in een flat Ja
Kan in de tuin Ja, mits goed afgezet
Denk jij de perfecte match te zijn voor deze knappe kop? Vul het formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.