Vema

Dit is Vema, een zwart-witte poes, haar geschatte geboortedatum is 31 oktober 2021. Ze is dus nog erg jong! Vema is als zwerfdier gevonden en heeft weinig tot geen (positief) contact gehad met mensen.

Vema is een angsthaasje in opleiding tot sociale kat en ze zet ook al voorzichtige stapjes. Het is ook niet niks als je niet weet wat mensen zijn en dan opeens in een asiel zit. Waar ze het beste met je voor hebben, maar dat heeft tijd nodig om dat te begrijpen.

Waar ze eerst ver achterin een kubus verstopt lag, zie je haar steeds meer in het zicht liggen. Als je rustig beweegt blijft ze ook rustig zitten en eet zelfs haar snoepjes op. Vema ligt sinds kort steeds meer bij ons in de buurt en ligt dan ook heel ontspannen.

Vema heeft nog een weg te gaan, maar ze komt er wel met veel geduld, liefde en snoepjes. Angsthaasjes vinden het fijn om samen met een ander katje geplaatst te worden, want daar kunnen ze steun bij vinden en zich aan optrekken. En als het een mens-sociale kat is, kunnen ze er ook nog veel van leren!

Geboortedatum 31/10/2021
Leeftijd 1 jaar
Kat of Kitten Kat
Kleur Zwart-wit
Ras Kruising Europees korthaar
Geneutraliseerd Ja
Kan bij katten Ja
Kan bij kleine kinderen Nee
Kan bij grote kinderen Ja
Kan in een flat Ja
Kan in de tuin Ja
Denk jij het nieuwe maatje voor Vema te kunnen worden? Vul dan het formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.