Vida (tijdelijk niet plaatsbaar)

Hai, ik ben meisje Vida.

Ze noemen mij een cypers/rood poesje en mijn geboortedatum wordt geschat op 29 juli 2023.  Samen met mama en mijn broertje Vico zijn we zwervend van straat gehaald en naar Hokazo gebracht.

Nadat mama heel goed voor ons gezorgd had, mochten Vico en ik daar naar één van de kleuterklasjes voor kittens. Wij leren daar samen spelen en de kattentaal. Nu hebben we nog een klein piepje. Van de grotere kittens leren wij “Miauwwww “.

Dat is belangrijk om te leren omdat het handig is als je aandacht wil én eten. Mijn broertje en ik kijken goed rond en zien dat er door mensen gespeeld en geknuffeld word met de klasgenootjes. Steeds vaker laten we zien dat wij dat ook graag willen, wel voorzichtig. Als het te spannend is gaan we naar een veilig plekje.

Het is ook best druk in onze klas, daarom willen Vico en ik samen verhuizen naar een rustig fijn huisje vol lekkers en aandacht. Dat besluit hebben we samen in ons mandje genomen. Er zijn genoeg leuke lieve kittens, maar wij vinden elkaar het leukst. We zoeken elkaar op voor steun en delen vaak ons mandje voor een slaapje. Het is vertrouwd.

In ons toekomstige gouden mandje is het fijn als er genoeg tijd voor ons is. Tijd voor aandacht, liefde en zorg. Net zoals wij dat van mama hebben gekregen.

Wij zoeken een mama/papa-mens die ons dat kan geven en met ons wil spelen. Die fijne schuil/slaapplekken voor ons maakt, lekker eten bereidt en speelgoed voor ons koopt.

Een huisje waar geduld is, en wij op eigen tempo mogen kleuteren en opgroeien.

Een huisje zónder hondjes, die hebben een andere taal, waf waf, dat is niet te doen.

Ben jij die mama/papa die met hart en ziel voor Vico en mij wil gaan zorgen en liefhebben?

Lees ook het verhaaltje van Vico op de site en ga dan naar admin@hokazo.nl en meld je aan voor Vida en Vico.

 

Geboortedatum 29/07/2023
Leeftijd 4 maanden
Kat of Kitten Kitten
Kleur Cypers-rood
Ras Kruising Europees korthaar
Kan bij katten Ja
Kan bij honden Nee
Kan bij kleine kinderen Nee
Kan bij grote kinderen Ja
Kan in een flat Ja
Kan in de tuin Ja, mits goed afgezet
Wil jij weten hoe knap Vida (tijdelijk niet plaatsbaar) en Vico in het echt zijn? Vul dan het formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.