Vinnie

Vinnie is een coole vent! Daar waar zijn broertje Lilo en zusje Violetta schrikken, staat hij te kijken wat er nou eigenlijk aan de hand is. Hij speelt heel graag en is dan de grote kat die boven op zijn broertje of zusje zit. Eenmaal klaar met spelen, dan kan er best geknuffeld worden. Hij moet wel even wennen aan nieuwe mensen. Hij is graag in je omgeving en hij is helemaal niet bang voor de hond in het pleeggezin. Dat is wel een hond die niet achter katten aanjaagt.

Vinnie wordt alleen geplaats met een andere kitten, of kat met maximaal 2 jaar leeftijdsverschil. Zonder andere katten (eventueel reeds aanwezig) wordt hij niet geplaatst. Een druk huishouden kan hij prima aan, al te kleine kinderen is niet zo’n goed idee, maar kinderen vanaf een jaar of 4 of 5 die hem rustig benaderen zou kunnen.

Vinnie heeft zijn eerste enting gehad, is gechipt, en mag bij gebleken klik meteen verhuizen. Hij is geboren op 30 april 2022.

 

Geboortedatum 30/04/2022
Leeftijd 3 maanden
Kat of Kitten Kitten
Kleur Rood-wit
Ras Kruising Europees korthaar
Geneutraliseerd Nee
Kan bij katten Ja
Kan bij honden Ja
Kan bij kleine kinderen Nee
Kan bij grote kinderen Ja
Kan in een flat Ja
Kan in de tuin Ja, mits goed afgezet
Neem gerust contact op als je denkt dat Vinnie en jij bij elkaar passen. Vul het formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!