Vlegel

Hoi, ik ben Vlegel, een mooie cyperse kater in de groei. Ze schatten hier dat ik rond 5 april 2022 ben geboren. Kan een dagje eerder of later zijn, want ik ben rond de vier maanden oud zwervend gevonden.

Ik ben nu alweer een tijdje bij Hokazo en zit in een fijn verblijf met katsociale katten en dat vind ik wel fijn. Want ik geef graag kopjes aan mijn soortgenoten en speel graag met ze. Ik vind jullie mensen nog wel wat spannend, maar ik daag jullie wel graag uit om te kijken of ik me al laat aaien. Want dat mogen jullie uiteindelijk wel hoor, maar ik geniet er nu nog even van om jullie uit te dagen.

Ik ben helemaal gek op snoepjes en dit is de manier voor jullie om mij uit te dagen contact met jullie aan te gaan. Ik speel ook heel graag met een hengeltje en doe dit vaak met Fidel en Findus. Met de laatst genoemde kan ik het ook goed vinden, we liggen niet bij elkaar, maar wel in elkaars buurt. We zijn ook een knap plaatje al zeg ik het zelf, maar het belangrijkst is het dat we leuk met elkaar kunnen spelen. Daarom plaatsen ze ons samen.

Denk jij of jullie ook wat een knappe gozers? Kom dan gerust eens langs om kennis te maken, wel eerst een mail sturen zodat wij weten dat je wil langs komen. Dan poetsen we ons vachtje even mooi op voor je.

Geboortedatum 05/04/2022
Leeftijd 11 maanden
Kat of Kitten Kat
Kleur Cypers
Ras Kruising Europees korthaar
Geneutraliseerd Ja
Kan bij katten Ja
Kan bij kleine kinderen Nee
Kan bij grote kinderen Ja
Kan in een flat Ja