Vos

Vos is in ons pleeggezin gekomen toen hij een dag of 3 oud was. Zijn geboortedatum is geschat op 4 april 2024. Hij heeft vanaf dag 1 goed gedronken en is zonder problemen opgegroeid. Hij is een vrolijk manneke, nieuwsgierig, ondernemend en ondeugend. Hij speelt graag met zijn zusje Poes en broertjes Beer en Wolf. Samen rondrennen, stoeien en ravotten. Speelgoedmuisjes, balletjes en verder alles wat rolt en wiebelt, daar gaat hij achteraan.
Als hij is uitgeraasd dan komt hij af en toe bij me liggen maar dat is altijd maar kort want er is nog zoveel te ontdekken. Slapen doet hij het liefst dicht tegen zijn zusje en broertjes aan. Vos is kinderen gewend en die gaan prima samen. Ook met ons hondje heeft hij geen problemen, leuk toch zo’n wiebelende staart. De volwassen katten worden vriendelijk begroet en uitgedaagd voor een spelletje.
Het is voor Vos tijd om op eigen pootjes te gaan staan en daarvoor zoekt hij een fijn baasje. Hij zou graag samen met zijn zusje Poes of met één van zijn broertjes Beer of Wolf willen verhuizen maar een al aanwezig jong, nog speels katje zou ook zomaar zijn vriendje kunnen worden.
Ben je op zoek naar een kitten dan zou Vos zomaar jouw match kunnen zijn. Hij mag vanaf 13 juni verhuizen maar kan nu al gereserveerd worden.
Heb je interesse in Vos, vul dan onderstaand formulier in.

Geboortedatum 04/04/2024
Leeftijd 2 maanden
Kat of Kitten Kitten
Kleur zwart
Ras Kruising Europees korthaar
Geneutraliseerd Nee
Kan bij katten Ja
Kan bij honden Ja
Kan bij kleine kinderen Ja
Kan bij grote kinderen Ja
Kan in een flat Ja
Kan in de tuin Ja, mits goed afgezet