Whoopie

Dit onwijs knappe ventje is Whoopie! En zo vrolijk als zijn naam klinkt zo vrolijk is hij ook. Whoopie is een katertje en geboren op 3 juni 2022. Hij wil alles in de wereld ontdekken en is dol op het spelen met balletjes.


Vaak is hij een beetje verlegen naar mensen die hij niet kent maar zijn nieuwsgierigheid wint het altijd en dan is hij in voor spelletjes en uiteindelijk ook voor knuffels. Wanneer hij je goed kent wil hij ook steeds meer lekker op schoot komen liggen, kan hij heerlijk spinnen en vertelt hij hele verhalen over alle avonturen die hij door de dag heen heeft beleefd.


Whoopie heeft helaas de pech gehad om besmet te raken met longworm en dat is heel vervelend voor hem geweest. Dit zorgde er namelijk voor dat hij hoge koorts had en erg benauwd was. Gelukkig is hij er, met de juiste zorg en medicatie, weer helemaal bovenop gekomen en heeft dit heerlijke kereltje opnieuw energie voor tien! Het enige wat hij eraan over heeft gehouden is dat hij soms een wat snelle ademhaling heeft. Gelukkig ondervindt Whoopie hier helemaal geen hinder van en kan het ook geen kwaad. Hij heeft alle goedkeuring van de dierenarts gekregen en is verder helemaal gezond verklaard.


Whoopie wordt het gelukkigst als hij een huisje met al een andere sociale en speelse kat in huis woont. Hij zoekt namelijk heel graag zijn soortgenootjes op en houdt wel van een potje stoeien. Kleine kinderen zijn voor Whoopie helaas te onvoorspelbaar en daarom zoeken we graag een plekje voor hem zonder kinderen of met kinderen van 12 jaar of ouder. Whoopie kan prima in in een appartement wonen maar een huis met een afgezette tuin is voor zijn avontuurlijke karakter natuur ook super. Kom jij kennismaken met dit geweldige katertje? Whoopie mag vanaf 9 oktober 2022 verhuizen.

Geboortedatum 03/06/2022
Leeftijd 5 maanden
Kat of Kitten Kitten
Kleur cypers-wit
Ras Kruising Europees korthaar
Geneutraliseerd Nee
Kan bij katten Ja
Kan bij honden Nee
Kan bij kleine kinderen Nee
Kan bij grote kinderen Ja
Kan in een flat Ja
Kan in de tuin Ja, mits goed afgezet
Ben jij net zo verliefd op Whoopie als wij? Vul onderstaand formulier in en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.