Wies

Wies is het enige meisje in een nestje van zes kittens. Ze is dus veruit de kleinste van het stel maar doet niet onder voor de anderen. Ze stoeit, speelt en klimt er heerlijk op los. Wies kan heel goed zelf spelen maar ook samen met haar broers. Ze is een pientere dame die daar komt waar ze wil. Het is geen schootkatje. Haar geboortedatum is 12 april 2024.
Tijdens het spelen kan ze even over je benen heen lopen maar daar blijft het ook bij. Aaien mag, maar niet tijdens het spelen, dan is ze druk. Als ze moe gespeeld ergens ligt kan ze een voorzichtige hand die zachtjes kroelt wel even waarderen. Wies kan schrikkerig reageren op een onverwachte beweging en dan wegschieten. Daarom is het belangrijk dat ze niet alleen bij nieuwe baasjes terecht komt; ze heeft de steun van haar broer Koen nodig.
Heb je interesse in Wies en Koen? Vul dan onderstaand formulier in en wie weet kom jij binnenkort kennis maken bij het pleeggezin in Vierlingsbeek waar ze verblijft. Bij een wederzijdse klik mag zij 21 juni verhuizen.

Geboortedatum 12/04/2024
Leeftijd 2 maanden
Kat of Kitten Kitten
Kleur cypers
Ras Kruising Europees korthaar
Geneutraliseerd Nee
Kan bij katten Ja
Kan bij kleine kinderen Nee
Kan bij grote kinderen Ja
Kan in een flat Ja
Kan in de tuin Ja, mits goed afgezet
Heb jij na het lezen van het verhaal interesse in Wies en Koen? Vul het formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.