Wiet

Dit knappe mannetje is Wiet met een geschatte geboortedatum van 17-01-2017. Hij is als zwerfdier bij ons binnengekomen en nu gaan wij op zoek naar een gouden mandje voor hem.

Over Wiet kunnen we nog niet zo veel vertellen. Dit mooie mannetje is nog zo ontzettend bang voor mensen dat we hem nauwelijks zien. Hij ligt overdag als er mensen in het pand zijn veilig verstopt in zijn schuilhokje in de buitenren. Om dit “onzichtbare” mannetje toch wat zichtbaarder te maken willen we hem wel al voorstellen omdat er misschien toch wel iemand is die hem de tijd en ruimte geeft om te wennen aan het leven met mensen. Er zit dus nog een hele socialisatieklus aan dit ventje.

In de ruimte waar Wiet momenteel zit, verblijft hij met andere katjes samen. Wiet zoekt hier de andere katjes niet zelf op. Hij tolereert de aanwezigheid van de andere katten prima maar gaat er niet bij liggen. Hij zou dus best bij een andere kat-sociale kat geplaatst kunnen worden maar is geen “maatje” voor een andere kat.  Omdat Wiet nog zo bang is voor mensen plaatsen we hem niet in een situatie met kinderen en/of honden.

Wiet zit in een verblijf waarbij hij naar buiten kan en hij vindt het hier heerlijk om hier gebruik van te maken. We zoeken voor hem dan ook een huisje waar hij op termijn lekker naar buiten zou kunnen. Het liefst plaatsen we hem in een situatie waarbij hij veilig naar buiten kan in een afgesloten tuin of kattenren maar na een goede wenperiode zou hij eventueel ook vrij buiten kunnen lopen.

Geboortedatum 17/01/2017
Leeftijd 5 jaar
Kat of Kitten Kat
Kleur Zwart-wit
Ras Kruising Europees korthaar
Geneutraliseerd Ja
Kan bij katten Ja
Kan bij honden Nee
Kan bij kleine kinderen Nee
Kan bij grote kinderen Nee
Kan in een flat Nee
Kan in de tuin Ja
Wil jij voor Wiet zorgen? Vul dan het vragenformulier in, dan nemen we spoedig contact met je op!