Youri

Deze zwart witte kater is Youri, zijn geschatte geboortedatum is 1 juli 2019. Youri is als zwerfdier bij Hokazo gekomen en er heeft zich niemand voor hem gemeld helaas. We denken dat hij wel een huisje heeft gehad omdat hij menssociaal is.

Youri is een lieverd die graag knuffelt, maar ook een ondeugend kantje heeft. Soms krijg je zomaar een zacht liefdesbeetje. Waarschijnlijk is dit omdat hij dan enthousiast is en ligt te draaien en dan even niet weet wat hij van gekkigheid moet doen. Bekijk ook hier het filmpje van Youri.

Hij speelt graag met een hengeltje en kan daar lekker zijn energie bij kwijt. Na een gewenningsperiode wil hij misschien wel graag met je naar buiten om te rennen en te dollen. Wel zou het fijn zijn als de tuin catproof is.

Youri kan prima met andere katten.
We plaatsen Youri niet bij hele kleine kinderen om zijn liefdesbeetje, grote kinderen kan je uitleggen dat hij dit soms doet in het spel en die kunnen daar beter rekening mee houden.

Geboortedatum 01/07/2019
Leeftijd 3 jaar
Kat of Kitten Kat
Kleur Zwart-wit
Ras Kruising Europees korthaar
Geneutraliseerd Ja
Kan bij katten Ja
Kan bij grote kinderen Ja
Ben jij net zo gevallen voor dit lieve snoetje als wij? Vul dan snel onderstaand formulier in en dan nemen we snel contact met je op.