Zamo

Hallo, ik ben Zamo. Mijn geschatte geboortedatum is 8 juni 2022. Ik ben zwart-wit van kleur. Ik heb een wat lastige start gehad. Na mijn castratie ben ik namelijk erg ziek geworden. Gelukkig ben ik goed opgevangen en weer helemaal opgeknapt. Ik ben klaar om samen met Nikkie te verhuizen naar ons nieuwe huisje.

Bij mijn pleeggezin ben ik aan andere katten gewend. Ik ben wat verlegen van aard en zal even de kat uit de boom kijken. Van binnen ben ik echt een knuffelkont, dus als je mij de tijd geeft om aan je te wennen, zal ik je daarna overladen met kopjes en knuffels. Soms wil ik gewoon dat je niet stopt met aaien. Dan trek ik met mijn pootje je hand gewoon terug! Ik kan prima geplaatst worden bij wat oudere kinderen, als zij mij ook de tijd geven om te ontdooien. Ik vind het nog spannend om opgetild te worden, dus hier moeten we nog wat mee oefenen. Verder ben ik echt een Bourgondiër. Ik houd van eten. Mijn pleegbaasjes denken dan ook dat ik een lekkere dikke kater ga worden.

In mijn vrije tijd doe ik graag een dutje en speel ik met mijn vriendinnetje Nikkie. Ik wil dus graag met haar samen geplaatst worden. Mijn pleegbaasjes zouden het fijn vinden om bij interesse een keer kennis te maken, zodat we kunnen kijken of het van beide kanten een match is. Heb je interesse in Nikkie en mij, vul dan onderstaand formulier in. Bij een wederzijdse klik, mogen wij direct samen geplaatst worden.

Geboortedatum 08/06/2022
Leeftijd 7 maanden
Kat of Kitten Kitten
Kleur Zwart-wit
Ras Kruising Europees korthaar
Geneutraliseerd Ja
Kan bij katten Ja
Kan bij kleine kinderen Nee
Kan bij grote kinderen Ja
Kan in een flat Ja
Kan in de tuin Ja