Ziva

Deze bijna witte poes met een klein streepje blauw is Ziva, haar geschatte geboortedatum is 6 mei 2023. Ziva is zwervend gevonden met haar broers Zach en Zimba. Ze hebben niet veel contact gehad met mensen, want ze moeten nog aan ons mensen wennen.

Je ziet wel dat ze stapjes maken en dit zou in een eigen veilig huisje veel sneller gaan, omdat ze daar steeds dezelfde mensen zien en er meer routine en rust is.

Zodra je met eten komt staan ze wel alle drie vooraan. Ziva is dus nog wat bang of terughoudend, maar met wat aandacht en geduld gaat dit zeker goed komen. Wij doen ons best maar in een eigen huisje krijgen ze gewoon meer aandacht, wordt er met ze gespeeld en is er ritme. Voor een kitten is duidelijkheid, structuur, regelmaat heel belangrijk.

Ziva zou het liefst met een van haar broers (of allebei) geplaatst worden of bij een andere jonge, sociale kat, zodat ze zich daaraan kan optrekken. Want met meerdere ben je toch stoerder dan alleen, je ziet ze dan ook regelmatig met z’n drieën door het verblijf rennen.

Er zitten nu wat oudere kittens bij ze in het verblijf die al helemaal sociaal zijn en daar kunnen Ziva en broers mooi van leren.

We plaatsen Ziva niet bij kleine kinderen en/of honden omdat deze beide te onvoorspelbaar zijn voor haar en Ziva’s broers. Heb jij een veilig huisje voor Ziva en wie weet ook wel voor haar broers? Hun verhaaltjes staan ook online.

Heb jij interesse? Mail dan snel naar [email protected].

 

Geboortedatum 06/05/2023
Leeftijd 9 maanden
Kat of Kitten Kitten
Kleur Wit-blauw
Ras Kruising Europees korthaar
Geneutraliseerd Ja
Kan bij katten Ja
Kan bij honden Nee
Kan bij kleine kinderen Nee
Kan bij grote kinderen Ja
Kan in een flat Ja
Kan in de tuin Ja
Zie jij het helemaal zitten om je leven te delen met deze bijzondere exemplaren? Vul dan het formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.