Kerstactie

Elk dier verdient een kerst in warme huisjes, met liefdevolle baasjes. Helaas hebben niet alle dieren dat. De honden en katten die bij Stichting Hokazo verblijven, krijgen – tot ze een eigen baasje hebben – liefde, verzorging en aandacht van onze vrijwilligers.

Graag zouden wij wat extra’s voor de dieren willen doen: ze een heerlijke kerst geven!

Daarom is de kerstactie opgezet en kun jij helpen om de dieren een onvergetelijke kerst te bezorgen.

Voor Bennie, Doezel en Bagel hebben we verlanglijstjes gemaakt. Hier staan spullen op waar onze dieren heel blij van worden en waar we nooit genoeg van kunnen hebben. Hoe lief je het ook bedoeld, willen we je vragen om je aan dit verlanglijstje te houden. Andere spullen kunnen we namelijk niet (goed) gebruiken.

De verlanglijstjes zijn op deze website en in de deelnemende winkels te vinden. Vanaf 1 december tot en met 24 december kun je spulletjes voor Bennie, Doezel en Bagel bij de winkels kopen.

Het is ook mogelijk om spullen van de verlanglijstjes per post op te sturen, of bij Hokazo af te leveren. Geef dan wel duidelijk aan voor wie het cadeautje bedoeld is; Bennie, Doezel of Bagel.

De cadeautjes worden ingepakt en tijdens kerst worden deze door onze vrijwilligers (en als het even kan onze dieren) uitgepakt. De resultaten daarvan vind je terug op onze Facebook pagina en op deze website!