Veiling

Van kunstenares Patricia (@madebyties) hebben we 2 kleurrijke schilderijen gekregen om in te zetten voor fondsenwerving.

Toen Patricia in aanraking kwam met Hokazo realiseerde ze zich pas dat er heel wat dieren zijn die het veel slechter hebben getroffen dan haar eigen huisdieren. En dat er zoveel mensen (veelal vrijwilligers) zijn die hun tijd en liefde steken in het verzorgen van deze dieren. Dat heeft haar ertoe gebracht iets terug te willen doen en dat zijn deze schilderijen geworden.

Kat met vlinder

Pup

De schilderijen zijn ca. 60 cm hoog en 80 cm breed. Heb je interesse in één van deze twee schilderijen? Voor jezelf of om als Sinterklaas- of Kerstcadeau aan iemand anders te geven? T/m woensdag 1 december kun je een bod uitbrengen door een mail te sturen naar veiling@hokazo.nl. Geef duidelijk aan welk bedrag je biedt en of het om het schilderij van de hond of de kat gaat. Op de homepage van de Hokazo-website is steeds het hoogst uitgebrachte bod te vinden.

De veiling duurt t/m 1 december, zodat je het schilderij voor Sinterklaas in huis kunt hebben. De opbrengst van de schilderijen wordt gebruikt om ons medisch noodpotje aan te vullen. Dit geld wordt gebruikt voor bijzondere behandelingen en medicijnen en specialistische (vaak dure) operaties. Op deze manier kunnen we ook dieren met ingewikkelde medische problemen helpen.

Wil je meer werk van Patricia zien? Kijk dan op deze link.