Vrijwilliger gastheer/gastvrouw (middagen)

Wil jij jouw steentje bijdragen om zwerfdieren aan een heerlijk eigen huisje te helpen? Wie weet is vrijwilligerswerk bij dierenasiel Hokazo dan wat voor jou!

Korte beschrijving

Tijdens de openingstijden van Dierenopvangcentrum Hokazo (12.00 tot 15.30) is het een komen en gaan van mensen. En ook de telefoon staat roodgloeiend. Om de klantervaring bij Dierenopvangcentrum Hokazo te verbeteren zijn we op zoek naar een vrijwilliger gastheer/gastvrouw.

Uitgebreide beschrijving

Je zorgt voor een vriendelijke, professionele indruk en biedt voor onze bezoekers service. Je ontvangt onze bezoekers met een glimlach en zorgt ervoor dat een van de medewerkers hen komt helpen. Duurt het even voor de medewerker er is? Dan maak je een praatje met de bezoekers.

Je draagt zorg voor het beantwoorden van binnenkomende telefoongesprekken. Sommige kun je zelfstandig afhandelen, voor andere gesprekken maak je terugbelverzoeken of schakel je door naar een van de medewerkers.

Door jouw vriendelijke houding en warme welkom zorg je voor een optimale klantervaring, waardoor de kans op een plaatsing van een van onze dieren groter wordt!

Wat belangrijk is voor deze vrijwilligersfunctie

  • als vrijwilliger gastheer/gastvrouw ben je natuurlijk gek op dieren;
  • je bent minimaal 18 jaar oud;
  • ervaring met telefonie;
  • enige basiskennis m.b.t. huisdieren;
  • per week ben je bij voorkeur minstens twee dagdelen beschikbaar (dat kan ook in het weekend zijn);
  • je bent bereid om je voor langere tijd aan Hokazo te binden.

Met zoveel dieren in onze opvang is een goede planning noodzakelijk. Dan weten we zeker dat al het werk aan het einde van de dag gedaan is. Wanneer je ingeroosterd bent, rekenen we dus op je aanwezigheid. Vrijwillig is niet vrijblijvend.

Wat bieden wij jou?
  • Een gezellige werkplek met leuke collega’s;
  • Dankbare mensen en dieren;
  • Begeleiding door ervaren krachten;
  • Mogelijkheid om je werkzaamheden te combineren met andere taken voor Hokazo.

Hokazo vangt per jaar ca. 1.000 katten en 200 honden op. Jouw hulp is hard nodig. Je zet je vrijwillig in voor een beter dierenwelzijn en daar mag je trots op zijn!

Wil je als vrijwilliger gastheer/gastvrouw bij Hokazo aan de slag?

Stuur dan een e-mail met een korte motivatie en wanneer je beschikbaar bent naar: admin@hokazo.nl. Na aanmelding per e-mail volgt een kennismakingsgesprek en kijken we samen of de werkzaamheden daadwerkelijk bij jou passen.

Interesse in een andere functie: klik hier