Financieel

Dierenopvangcentrum Hokazo vangt elk jaar rond de 1000 katten en 500 honden op. Omdat we een strikt anti-inslaapbeleid hebben blijven al deze dieren bij ons tot ze een geschikt thuis vinden. Ook al duurt dat een jaar of langer. Het aantal dieren dat bij ons verblijft is dus altijd groot. In de drukke maanden mei tot en met december wonen er gemiddeld 200 katten (waarvan het merendeel kittens) en 30 honden in het opvangcentrum. In de relatief rustige maanden zijn dit gemiddeld 75 katten en 15 honden.
Het overgrote deel van de dieren die in het opvangcentrum verblijft is door onze dierenambulance opgehaald. Wij kunnen al dat werk – het ophalen, verzorgen en herplaatsen van alle honden en katten – niet doen zonder de inzet en steun van onze vrijwilligers en donateurs. Wij zijn hen dan ook enorm dankbaar.

Heb je een groot hart voor dieren en wil je ons graag helpen om al die dieren in nood op te vangen en te verzorgen? Word dan donateur! Jouw bijdrage is echt onmisbaar. De kosten voor voer, medicijnen en de dierenarts zijn – mede door ons anti-inslaapbeleid – erg hoog. Steun ons financieel. Wij zijn blij met elke gift, hoe klein ook!

Kijk snel hieronder wat de mogelijkheden zijn!

Eenmalige gift

 

Je kunt je bijdrage heel eenvoudig en betrouwbaar overmaken door hier te klikken. Je kunt je bijdrage ook overmaken op bankrekening NL40INGB0668967463, ING Bank te Wijchen ten name van Stichting Hokazo, onder vermelding van ‘schenking’.

Jouw gift betekent heel veel voor ons!
Wij zijn blij met elk bedrag! Hoe klein ook. Dierenvoer, medicijnen, vaccinaties, castraties. En dat voor 1.000 katten en 500 honden per jaar. Dat kost heel veel geld. Jouw gift betekent heel veel voor ons, want met jouw bijdrage kunnen wij weer één of meer dieren helpen.

Wat kunnen we o.a. doen met een gift?
20 blikjes kattenvoeder met jouw gift van € 10,-
De inenting van één hond voor jouw gift van € 30,-
10 zakken kattengrit voor jouw gift van € 50,-
De castraties van 2 katers voor jouw gift van € 60,-

Medisch noodpotje

 

Speciaal voor de dieren in de ziekenboeg hebben we een medisch noodpotje. Dit geld wordt gebruikt voor bijzondere behandelingen en medicijnen of specialistische, vaak hele dure operaties.
Op die manier kunnen we de dieren met extra of lastige medische problemen toch helpen.

Heel wat dieren hebben we hierdoor al kunnen helpen!

Wil je daar graag aan bijdragen? Maak je gift dan over op bankrekening NL40INGB0668967463, ING Bank te Wijchen ten name van Stichting HoKaZo, onder vermelding van ‘medisch noodpotje’.

Of klik hier voor de online donatiemodule, vermeld in het reactie vakje ‘medisch noodpotje’

Vriend van Hokazo

 

Op 4 juli 1999 is Hokazo gestart met het ‘Vriend van Hokazo. Het doel van het ‘Vriend van Hokazo’ is om een financieel draagvlak te creëren, zodat wij alle dieren die noodgedwongen in het opvangcentrum verblijven optimaal kunnen huisvesten en verzorgen. Elk jaar vangen we meer dan 1.000 katten en zo’n 500 honden op. Onschuldige dieren die vaak door toedoen van mensen of door weglopen bij ons terecht zijn gekomen. Al deze dieren verzorgen wij liefdevol en net zo lang totdat we een goed, blijvend thuis voor hen gevonden hebben. Dat kost veel geld en daarbij kunnen we jouw hulp heel hard gebruiken!

Vind jij ook dat alle dieren recht hebben op een goede verzorging en liefdevolle opvang en wil jij ons graag financieel ondersteunen? Sluit je dan aan bij de groep van Vrienden van Hokazo!

Hoe werkt het ‘Vriend van Hokazo’?
Wil je ons graag financieel ondersteunen, maar niet ‘zomaar’ geld geven? Dan kun je deelnemen aan het ‘Vriend van Hokazo’ Plan! Voor slechts € 5,00 per maand (meer mag uiteraard ook) ben je al ‘Vriend van Hokazo’ deelnemer. Direct inschrijven? klik hier

Met jouw maandelijkse gift kopen wij onder andere dierenvoeding, kattengrit en medicijnen en betalen we de rekening van de dierenarts voor de entingen en het chippen, castreren en steriliseren van de dieren. Daarnaast gebruiken wij jouw bijdrage om de extra kosten van operaties, opnames en onderzoeken te kunnen betalen. Zo hebben wij dankzij de steun van Vrienden al een flink aantal dieren kunnen redden en een dierwaardig bestaan kunnen bezorgen.

Doneren met belastingvoordeel

 

Hokazo is door de Belastingdienst aangewezen als zogenaamde ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling). Dit betekent dat je (periodieke) giften van de belasting kunt aftrekken.
Voor meer informatie kun je hier klikken

Voor een betalingsvolmacht periodieke gift in geld klik hier
Voor een overeenkomst periodieke gift in geld klik hier

Hokazo opnemen in je testament

 

Uiteraard kun je ook besluiten om dierenopvangcentrum op te nemen in je testament.
Voor meer informatie over nalatenschap aan goede doelen kun je hier klikken