Makker

Makker is een grote sterke knappe man met een geschatte geboorte datum van 1 mei 2022.

Makker is binnengekomen en was er erg slecht aan toe. Door ondervoeding waren zijn poten helemaal krom en kon hij bijna niet lopen. We zijn een zwaar traject gestart met hem. Goede voeding, supplementen en elke dag fysiotherapie. Ook heeft hij weken lang 2 keer per week Hydro zwemmen gehad om zijn spieren sterker te maken. Langzaam aan begonnen zijn spieren sterker te worden en trokken zijn poten recht en is hij uitgegroeid tot een grote sterke hond. Hij kan nu wel lekker een stukje mee wandelen en hij vind het heerlijk om te zwemmen. Door zijn slechte start kan hij niet uren wandelen en is slenteren zijn favoriete hobby.

Hij snapt zelf eigenlijk niet hoe groot en lomp hij is. Het liefst ligt hij op schoot, ook al past dat eigenlijk niet helemaal. Hij is een clown en houdt ervan om lekker te klieren. Ook kan hij enorm kwijlen en komt dat het liefste met je delen. Je moet hier dus wel tegen kunnen.

Makker is bij honden geplaatst geweest maar toen hij uitgroeide tot een echte meneer vond hij het niet meer nodig zijn huis te delen en liet dit ook duidelijk weten. Dat deed hij niet vriendelijk. Wij plaatsen hem daarom ook niet meer uit bij andere honden en het is niet meer mogelijk om hem met andere honden te laten spelen.

Mensen vindt hij wel geweldig en wil het liefst iedereen gedag zeggen en knuffels ontvangen.

Makker is zeker geen beginnershond en we zoeken iemand die met een zachte hand hem goed weet te begeleiden. Iemand die zijn pubergedrag in goede banen weet te leiden en begrip heeft voor het feit dat hij lichamelijk een flinke klap heeft gehad en hier mogelijk later weer problemen mee kan krijgen. Hij is geen hond die alleen buiten wil zijn maar een grote tuin waar hij lekker in kan rondhangen zou hij zeker waarderen. Een heerlijke bank waar hij languit op zijn rug op kan chillen is een must.

Ben je ook meteen verliefd geworden en denk je dat je hem een warm huisje kunt bieden, vul dan snel het formulier in op onze website en wie weet ligt deze uit de kluiten gewassen loebas binnenkort bij jou op de bank.

Geslacht Reu
Geboortedatum 01/05/2022
Leeftijd 2 jaar
Kleur zwart - wit
Ras Stafford/ Cane Corso
Geneutraliseerd Ja
Kan bij katten Nee
Kan bij honden Nee
Kan bij kleine kinderen Nee
Kan bij grote kinderen Nee
Kan alleen thuis blijven Ja
Kan in de auto Ja
Buitenhond Nee
Zie jij het helemaal zitten om lekker met deze knappe kop te wandelen? Vul het formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!