Ollie

Wij zoeken een nieuw baasje voor onze lieve hond Ollie, onze Ollebol!

Ollie is bij ons in huis gekomen toen hij 8 maanden oud was. Net als zoveel buitenlandse hondjes, moest hij eerst even wennen aan zijn nieuwe situatie. Maar zodra hij was gewend, bleek het een gouden hond. We zijn met hem op training geweest en daar heeft hij veel geleerd. Ollie is rustig in huis, maar zodra je zegt: ‘gaat ie mee’, staat hij bij de deur. Hij wandelt goed aan de lijn. In het bos laat ik hem los en daar loopt hij eigenlijk altijd op het pad.

Ollie heeft artrose, maar hij heeft hiervoor een goed behandelplan. Deze bestaat uit pijnstilling, speciaal voer en aangepaste beweging. De behandeling werkt prima, Ollie loopt goed en gaat nog net zo graag naar buiten als altijd.

Helaas vanwege verandering in persoonlijke omstandigheden moeten wij een nieuw baasje zoeken voor Ollie. We zijn op zoek naar een baasje zonder kinderen en die tijd en aandacht overheeft voor deze bijzondere hond. Ollie is namelijk echt heel lief!

Geslacht Reu
Geboortedatum 03/08/2018
Leeftijd 5 jaar
Kleur zwart-bruin
Ras Kruising
Geneutraliseerd Ja
Kan bij katten Nee
Kan bij kleine kinderen Nee
Kan bij grote kinderen Nee
Kan alleen thuis blijven Ja
Kan in de auto Ja
Zie jij het helemaal zitten om je leven te delen met dit bijzondere exemplaar? Vul dan het formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.