Sky

Vrolijke Sky is bij Hokazo gekomen omdat haar eigenaar afstand van haar gedaan heeft. Wij kennen haar als een vrolijke stuiterbal die bruist van de energie. Ze gaat graag mee wandelen en naast de fiets lopen vindt ze heerlijk. Op die manier kan ze ook goed haar energie kwijt. Sky is een hele mens-sociale hond en vindt iedereen leuk.

Sky kan helaas niet met andere honden. Dit is ook de reden dat ze door haar eigenaar is afgestaan. Sky heeft een aanlijn- en muilkorfplicht. We hebben haar getraind met de muilkorf, dus ze is hier al aan gewend. Ook loopt ze netjes mee aan de lijn, al kan ze soms wel even reageren op andere honden.

Sky kan ook niet overweg met katten. Kinderen zijn geen probleem, maar vanwege haar nogal lompe en speelse gedrag plaatsen we haar niet bij kleine kinderen. Het alleen thuis zijn moet nog opgebouwd worden met haar, maar als ze eenmaal gewend is, kan ze wel even alleen thuis zijn.

Sky is een leergierig hondje dat graag bezig is, baasgericht is en ze is dus ook erg op haar baasjes gesteld. Het zou voor haar dan ook fijn zijn als ze zo min mogelijk alleen thuis zou hoeven zijn. Ze speelt erg graag met balletjes dus als haar nieuwe thuis een goed afgezette tuin heeft, kan ze daar zonder muilkorf lekker spelen met haar geliefde tennisballen.

Geslacht Teef
Geboortedatum 09/11/2015
Leeftijd 7 jaar
Kleur Bruin gestroomd met wit
Ras Kruising Stafford
Kan bij katten Nee
Kan bij honden Nee
Kan bij kleine kinderen Nee
Kan bij grote kinderen Ja
Kan alleen thuis blijven Ja
Kan in de auto Ja
Buitenhond Nee
Ben jij net zo gevallen voor Sky als wij? Vul dan snel onderstaand formulier in en dan nemen we snel contact met je op.