Whisper

Deze knappe jongen is Whisper met een geboorte datum van 15 mei 2022. Whisper is anderhalf jaar en heeft geen gemakkelijk leven gehad. In het asiel was hij compleet in paniek dus hebben we hem ondergebracht bij een ervaren pleeggezin. Gelukkig voelde hij zich snel thuis en kwam hij tot rust.
Hij is een echte border collie. Hij leert snel en luistert goed. Hij heeft een zacht karakter en veel behoefte aan steun en knuffels van zijn eigenaar. Hij is heel gevoelig en kan nerveus worden bij een correctie. Er mag nog aan zijn zelfvertrouwen worden gewerkt.

Hij wil graag met zijn eigenaar aan de slag met bijvoorbeeld agility, neuswerk of andere cursussen. Vreemde mensen en honden vindt hij spannend, hij kan zich dan stoer gedragen maar is dan vooral bang.
Whisper kan wel met andere honden samenleven maar dat is geen vereiste. Ook met katten kan hij samenleven, die laat hij met rust.
Hij heeft wel behoefte aan een tuin, hij ligt graag in de tuin en waakt daar ook.

We zoeken voor hem iemand die hem met een zachte hand kan begeleiden. Een baasje met veel geduld en liefde die hem steun kan bieden waar nodig en daar ook begrip voor heeft.

Denk jij het juiste baasje voor hem te zijn vul dan snel het formulier in. We nemen dan contact met je op en wie weet zit hij snel bij jou op de bank.

Geslacht Reu
Geboortedatum 15/05/2022
Leeftijd 2 jaar
Kleur blue merle
Ras Border Collie
Geneutraliseerd Nee
Kan bij katten Ja
Kan bij honden Ja
Kan bij kleine kinderen Nee
Kan bij grote kinderen Nee
Kan alleen thuis blijven Ja
Kan in de auto Ja
Buitenhond Nee