Alfa

Alfa is een bescheiden mannetje met een geboortedatum van 01-01-2010. Er is afstand van hem gedaan en wij gaan nu op zoek naar een nieuw gouden mandje voor hem.

Alfa is een wat verlegen mannetje en zo gauw hij stress ervaart, trekt hij zich terug in zijn eigen wereldje en is dan boos op alles en iedereen. Wij weten ondertussen dat dit een masker is want als hij zich op zijn gemak voelt en je vertrouwd is het de grootste knuffelkont. Omdat hij wat nors overkomt laat hij zich niet echt van z’n goede kant zien. We hopen daarom dat er iemand is die hier doorheen kan prikken en hem de kans geeft die hij verdiend.

Alfa is niet zo gecharmeerd van andere katten en we plaatsen hem dan ook niet in een situatie waar al een andere kat aanwezig is. Wanneer hij goed gewend is, is hij graag bij je in de buurt en komt hij ook regelmatig om een knuffel vragen maar vindt het ook niet erg om een paar uurtjes alleen thuis te zijn en te genieten van de rust. Dit is dan ook de reden dat we hem niet plaatsen bij kinderen of in een druk huishouden.

Recent heeft Alfa een erg ingrijpende gebitssanering gehad waarbij zo goed als alle tanden verwijderd zijn. Alfa krijgt daarom hele kleine brokjes zodat hij deze goed kan eten. Bij zijn vorige eigenaar was hij het gewend om naar buiten te gaan en daarom zoeken we voor hem een huisje waar hij gecontroleerd en veilig naar buiten zou kunnen in een voor katten veilig afgezette tuin of katten-ren.

Geboortedatum 01/01/2010
Leeftijd 12 jaar
Kat of Kitten Kat
Kleur Créme - Wit
Ras Kruising Europees korthaar
Geneutraliseerd Ja
Kan bij katten Nee
Kan bij honden Nee
Kan bij kleine kinderen Nee
Kan bij grote kinderen Ja
Kan in een flat Nee
Kan in de tuin Ja, mits goed afgezet
Denk jij dit lekkere dier te kunnen bieden wat 'ie nodig heeft? Vul dan snel het formulier in, dan nemen we spoedig contact met je op.