Amber

Hoi! Ik ben Amber! Mijn vermoedelijke geboortedatum is 24 oktober 2022. Vermoedelijk omdat ik gevonden ben door de medewerkers van de dierenambulance. Toen ze mij vonden was ik zwanger. Een week later beviel ik van 2 kittens bij mijn pleeggezin. Daar ik zelf nog een kitten ben kwam mijn melkproductie niet op gang en is 1 kitten helaas overleden. Het andere kitten is met de fles grootgebracht.

Ik was een angsthaas toen ik in mijn pleeggezin kwam. Ik blies en wilde niets van mensen weten. Inmiddels is dat veranderd en vind ik het gezellig als je er bent. In het begin kan ik even blazen. Ik wil heel graag geaaid worden maar weet soms niet hoe. Dan draai ik met mijn hele lichaam en geef de vloer kopjes. Het vrouwtje kan mij, als ik dat toelaat, aaien. Voor vreemden ben ik nog steeds een angsthaas.

Het vrouwtje is super trots op mij omdat ik al veel groei heb laten zien. De verwachting is dan ook dat ik op zal groeien tot een aanhankelijke kat, want die aaitjes zijn toch heel erg fijn! Daarbij is het belangrijk dat je de eerste tijd een aparte kamer voor me hebt waarin ik kan wennen aan de nieuwe geuren en geluiden. Kom dan regelmatig gezellig bij me zitten zodat ik aan je kan wennen en verwen me met wat lekkers. Ik ben eerder geadopteerd maar ik had heimwee. Ik at niet en uiteindelijk ben ik terug naar mijn pleeggezin gegaan. Als ik nu geadopteerd word, wil ik graag de eerste tijd in een bench verblijven. De bench graag d.m.v. een deken of handdoek afschermen waardoor ik een veilig beschermd hoekje heb.

Met de andere katten in het pleeggezin kan ik goed overweg. Bij dominante katten zoek ik een beschut plekje op en kijk toe maar hierbij voel ik me niet zo op mijn gemak. Ik wil liever ook niet bij kleine kinderen geplaatst worden. Die vind ik onvoorspelbaar en dan schrik ik met alle gevolgen van dien. Oudere, rustige kinderen die mijn grenzen accepteren kan wel.

Als jij diegene bent die mijn hartje wil veroveren dan nodig ik je van harte uit om onderstaand formulier in te vullen en wie weet kun je kennis komen maken met mij. Bij een wederzijdse klik mag ik direct verhuizen. Hopelijk tot snel!

Geboortedatum 24/10/2022
Leeftijd 1 jaar
Kat of Kitten Kat
Kleur wit - zwart
Ras Kruising Europees korthaar
Geneutraliseerd Ja
Kan bij katten Ja
Kan bij kleine kinderen Nee
Kan bij grote kinderen Ja
Kan in een flat Ja
Kan in de tuin Ja
Denk jij de perfecte match te zijn voor deze knappe kop? Vul het formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.