Ben

Dit is onze Ben, een grote cyperse kater, zijn geschatte geboortedatum is 1 januari 2018. Ben is als zwerver binnengebracht bij Hokazo. Ben heeft een scheef kopje, maar de dierenarts heeft daar geen oorzaak voor kunnen vinden.

Ben is bang en boos op ons mensen, maar gelukkig gromt hij inmiddels al steeds minder naar ons. En waardeert hij de snoepjes die hij van ons krijgt stiekem toch wel, maar eerst moet hij nog wel blazen om ze daarna heel snel op te eten.

Als je ons eerlijk vraagt is Ben niet gelukkig in zijn verblijf en zou hij in een rustig huis met een lief baasje een stuk relaxter kunnen worden. Ben kijkt wel melancholiek, maar achter dat masker zou zo maar eens een lieve onzekere kater kunnen zitten die met veel rust, regelmaat en liefde kan ontpoppen tot een fijn maatje voor zijn baasje.

Een goed afgezette tuin zal hij, nadat hij gewend is, misschien wel kunnen waarderen. Maar in zijn nieuwe huisje komen geen kinderen voor, die zijn te druk en onvoorspelbaar voor hem.

Ben jij de persoon die Ben een kans wil geven? Hoeft hij niks, en mag hij volledig zichzelf zijn? En is het ook oké als hij geen sociale knuffelkat wordt?

Geboortedatum 01/01/2018
Leeftijd 4 jaar
Kat of Kitten Kat
Kleur Cypers
Ras Kruising Europees korthaar
Geneutraliseerd Ja
Kan bij katten Nee
Kan bij honden Nee
Kan bij kleine kinderen Nee
Kan bij grote kinderen Nee
Kan in een flat Ja
Kan in de tuin Ja, mits goed afgezet
Heb jij interesse om personeel van Ben te worden? Vul het formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!