Cees

Graag stel ik mij aan je voor. Ik ben Cees, een heerlijk ondeugend zwart-wit katertje. Mijn geschatte geboortedatum is 26 april 2024. Ik ben alleen en moederloos gevonden toen ik ongeveer 4 weken oud was. Te jong om zonder mama op te groeien. Gelukkig was er een pleeggezin met een jong, zorgzaam moedertje die al 4 kittens had van ongeveer dezelfde leeftijd. Twee daarvan, waren als weesje opgenomen door mama Catootje. Zij heeft ook mij opgenomen alsof ik haar eigen kitten was. Zo ontzettend lief en zorgzaam!

We beschouwen elkaar, net als onze mama, helemaal als eigen vlees en bloed. We ravotten veel met elkaar maar vinden het ook heerlijk om tegen elkaar aan in slaap te vallen.
Denk jij mijn gouden mandje klaar te hebben staan? Misschien ook wel voor mijn nog speelse mama Catootje of broertjes Chiel of Crijn of zusjes Chrissie of Coosje? Vul dan snel onderstaand fomulier in. Bij een match mag ik rond 6 juli verhuizen.

Geboortedatum 26/04/2024
Leeftijd 2 maanden
Kat of Kitten Kitten
Kleur zwart/wit
Ras Kruising Europees korthaar
Geneutraliseerd Nee
Kan bij katten Ja
Kan bij kleine kinderen Ja
Kan bij grote kinderen Ja
Kan in een flat Ja
Kan in de tuin Ja
Zie jij het helemaal zitten om de uitdaging aan te gaan om Cees te laten geloven dat mensen helemaal niet zo eng zijn? Vul dan onderstaand formulier in en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.