Coco

Graag stel ik mij aan je voor. Ik ben Coco, een lief cypers poesje met witte sokjes. Mijn geschatte geboortedatum is 2 juni 2022. Samen met broertjes en zusjes ben ik gevonden zonder moeder toen we zo'n 4 weken oud waren. Te jong om op eigen pootjes te staan.


Gelukkig kon ik samen met mijn broertje Charlie naar een pleeggezin. Daar zet ik samen met de andere pleegkittens, Bente, Bertie, Bella en Dora de boel op stelten. Ook al zijn we klein van stuk, we laten ons niet de kaas van het brood eten. We zijn dol op spelen, rondrennen, salto's maken, capriolen uithalen en ga zo maar door. Met mij en eventueel mijn broertje of 1 van mijn pleegzusjes hoef je je niet te vervelen. Mijn pleegmama zegt wel eens gekscherend dat de televisie de deur uit kan omdat wij wel een avondvullend programma verzorgen.


Ben jij nieuwsgierig naar ons en wil je met eigen ogen zien hoe leuk wij zijn? Reageer dan snel en wie weet is er een match!

Coco is geënt en gechipt en mag vanaf 17 augustus verhuizen. Bij adoptie wordt een tegoedbon voor tweede enting en/of castratie (zo heet het bij poezen ook) bij een dierenarts van Hokazo meegegeven.

Geboortedatum 02/06/2022
Leeftijd 2 maanden
Kat of Kitten Kitten
Kleur cypers/ wit
Ras Kruising Europees korthaar
Geneutraliseerd Nee
Kan bij katten Ja
Kan bij kleine kinderen Ja
Kan bij grote kinderen Ja
Kan in een flat Ja
Kan in de tuin Ja
Zie jij het helemaal zitten om deze knappe kop te leren dat mensen helemaal niet zo eng zijn? Vul het formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!