Iris

Iris is een cypers-witte poes en is als zwerfdier bij Hokazo gekomen. Haar geschatte geboortedatum is 1 september 2016. Iris valt in de categorie angsthaasjes.

Met wat natvoer en gezellig kletsen komen we een heel eind, want Iris vindt natvoer heel lekker. Iris moet vertrouwen krijgen in ons mensen en dat heeft tijd nodig. Maar dit is wel een hele leuke uitdaging. Hoe minder je van ze verwacht hoe sneller ze stapjes maken. Stel geen eisen van ‘dan moet ze om (sociaal) zijn’, want dat lukt nooit en dat demotiveert. Maar laat haar het tempo bepalen en dan is juist ieder stapje een feestje.

Ze komt zelfs kijken bij het deurtje van haar hok als ze hoort dat we binnen komen. Ze wordt steeds nieuwsgieriger naar ons mensen en dat is een goed teken. Iris is wel toe aan een eigen verwenmens waar ze op haar tempo om kan gaan.

We plaatsen angsthaasjes niet als enige kat omdat ze het prettig vinden om bij een andere kat geplaatst te worden en daar ook van kunnen leren.

Geboortedatum 01/09/2016
Leeftijd 6 jaar
Kat of Kitten Kat
Kleur Cypers-wit
Ras Kruising Europees korthaar
Geneutraliseerd Ja
Kan bij katten Ja
Kan bij honden Nee
Kan bij kleine kinderen Nee
Kan bij grote kinderen Nee
Kan in een flat Ja
Kan in de tuin Ja, mits goed afgezet
Denk jij dat je deze knapzak een prachtig leven kunt bieden? Vul het formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!