Iris

Iris is een angsthaasje en ligt het grootste deel van de tijd op de krabpaal. Lekker veilig. En dat laten we voorlopig ook even zo. Alle rust, alle tijd. Heel veel kunnen we op dit moment dus helaas nog niet over haar vertellen. Toch willen we Iris wel al graag aan jullie laten zien. Dit 'onzichtbare' exemplaartje alvast een beetje meer zichtbaar maken. Zodra de eerste stapjes gezet worden (en die gaan zeker komen), melden we dat uiteraard.

Iris is een cypers-witte poes en is als zwerfdier bij Hokazo gekomen. Haar geschatte geboortedatum is 1 september 2016.

Iris zoekt geen contact met ons. Iris heeft waarschijnlijk weinig (positief) contact gehad met mensen in haar leven. Maar dit gaat vast goed komen over een tijdje want ze ligt de laatste tijd ook steeds vaker op plekjes waar we haar goed kunnen zien.

Met wat natvoer en gezellig kletsen komen we een heel eind, want Iris vindt natvoer heel lekker. Iris moet vertrouwen krijgen in ons mensen en dat heeft tijd nodig. Maar dit is wel een hele leuke uitdaging. Hoe minder je van ze verwacht hoe sneller ze stapjes maken. Stel geen eisen van ‘dan moet ze om (sociaal) zijn’, want dat lukt nooit en dat demotiveert. Maar laat haar het tempo bepalen en dan is juist ieder stapje een feestje.

We plaatsen angsthaasjes niet als enige kat omdat ze het prettig vinden om bij een andere kat geplaatst te worden en daar ook van kunnen leren.

Geboortedatum 01/09/2016
Leeftijd 6 jaar
Kat of Kitten Kat
Kleur Cypers-wit
Ras Kruising Europees korthaar
Geneutraliseerd Ja
Kan bij katten Ja
Kan bij honden Nee
Kan bij kleine kinderen Nee
Kan bij grote kinderen Nee
Kan in een flat Ja
Kan in de tuin Ja, mits goed afgezet
Ben jij net zo verliefd op Iris als wij? Vul onderstaand formulier in en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.