Jip

Graag stel ik mij aan je voor. Ik ben Jip, een prachtig poesje. Ik ben een lapje met drie prachtige volle kleuren in mijn vachtje. Mijn geschatte geboortedatum is 27 september 2022.


Ik ben gevonden toen ik zo`n 7 weken oud was. Waarschijnlijk heb ik tot dan geen (goede) ervaringen gehad met mensen. Ondanks dat mijn pleegmama goed voor mij zorgt, ben ik wel vasthoudend om haar op afstand te houden. Ik duik nog graag weg en als ze toch te dichtbij komt, dan laat ik wel horen dat ik hard kan blazen. Mijn pleegmama moet dan toch altijd om mij lachen. Zo'n klein katje en zoveel weerstand. Toch zegt mijn pleegmama dat het wel goed komt met mij. Alleen heb ik daar nog wat tijd en liefde op gepaste afstand voor nodig.


Hier in het pleeggezin woon ik samen met mijn pleegzusjes Famke, Fanny en Indy. Ik vind het heerlijk om samen met hen te spelen en te doezelen. Ik ben op zoek naar een huisje waar ik in alle rust het vertrouwen in de mens mag krijgen èn waar al een jonge kat aanwezig is. Of misschien mag er wel een pleegzusje met mij mee verhuizen. Dat zou ook fantastisch zijn!


Denk jij mij dat te kunnen bieden? Vul dan snel onderstaand formulier in. Als we een match zijn, mag ik direct verhuizen. Hopelijk tot snel!

Geboortedatum 27/09/2022
Leeftijd 3 maanden
Kat of Kitten Kitten
Kleur lapje
Ras Kruising Europees korthaar
Geneutraliseerd Nee
Kan bij katten Ja
Kan bij kleine kinderen Nee
Kan in een flat Ja
Kan in de tuin Ja
Neem gerust contact op als je denkt dat Jip en jij bij elkaar passen. Vul het formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!