Lev

Ik ben Lev.

Mijn geschatte geboortedatum is 14 augustus 2020.

Helaas zit ik al een tijdje in het asiel. Eind november mocht ik verhuizen naar een pleeggezin.

Dat was wel even wennen voor mij.

Ik heb daar de kat even uit de boom gekeken en mezelf 2 weken schuil gehouden onder de kast om alles te observeren. Na goedkeuring van mijn pleeggezin mijnerzijds, ben ik in huis verder op onderzoek gegaan. Daar is mijn oog gevallen op een knappe oudere poes. Ik heb al mijn charmes in de strijd gegooid om haar hart te veroveren, maar tot nu toe is ze nog wat afstandelijk. Maar ik ben een doorzetter en geef niet op.

In de kamer liggen veel speeltjes, waar ik mijn energie in kwijt kan. Ook vogeltjes spotten vind ik leuk. Maar het leukste vind ik toch wel mijn eigen vriendinnetje.

Aan de mensen moet ik nog wel wennen. Ik heb in het verleden nog nooit echt contact gehad met deze wezens. Als ze dichterbij komen blaas ik, maar diep in mijn hartje weet ik dat ze geen kwaad doen. Ik zal ze dan ook niet slaan. Ik denk dat ik nog een beetje bang ben. Tijdens het eten mogen ze me wel zachtjes aaien.

Ik vind het fantastisch om lekker in huis rond te rennen en alles te verkennen. Ik voel me helemaal top en ben heel blij dat ik nu wat vrijheid heb. Ik weet zeker dat ik straks ook aan de mensen kan wennen. Nu is dat nog even een stapje te ver, maar ik ben al goed op weg.

Heb jij een knappe, lieve, eenzame poes thuis, die op zoek is naar een stoere lieve kater, dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Uiteraard ben ik gecastreerd, ontvlooid, gechipt en ontwormd en geënt.

Geboortedatum 14/08/2020
Leeftijd 2 jaar
Kat of Kitten Kat
Kleur Rood
Ras Kruising Europees korthaar
Geneutraliseerd Ja
Kan bij katten Ja
Kan bij honden Nee
Kan bij kleine kinderen Nee
Kan bij grote kinderen Ja
Kan in een flat Ja
Kan in de tuin Ja