Mema (tijdelijk niet plaatsbaar)

Mema is een cypers met witte poes, haar geschatte geboortedatum 4 augustus 2016. Mema is als zwerfdier gevonden en helaas heeft zich niemand zich voor haar gemeld.

Mema is een angsthaas en helaas kunnen we nog niet veel over haar karakter zeggen, maar we wilden jullie deze knapperd toch laten zien. Nou, helaas kunnen we wel wat kwijt over haar gezondheid. Toen we Mema vonden was ze zwanger en had ze een ontstoken bekje. Haar tanden zijn getrokken en daar kan ze goed mee leven en eten.
Ze blijkt Esinofiel Granuloom te hebben, dit is nu onder controle en krijgt hier ook geen medicijnen meer voor. Omdat het voortvloeit uit een allergie, kan het terugkomen.

Dat Mema naar ons blaast begrijpen we wel als je zoveel hebt meegemaakt in de tijd dat je buiten hebt gezworven. Dan verdien je een fijn en veilig huisje.

Voor Mema zou het fijn zijn om een eigen huisje te vinden waar niks moet maar alles mag op haar tempo. Een baasje waarvan ze niet over drie maanden op de schoot moet liggen en die haar accepteert zoals ze is.

Geboortedatum 04/08/2016
Leeftijd 7 jaar
Kat of Kitten Kat
Kleur Cypers-wit
Ras Kruising Europees korthaar
Geneutraliseerd Ja
Kan bij katten Nee
Kan bij honden Nee
Kan bij kleine kinderen Nee
Kan bij grote kinderen Ja
Wil jij met Mema (tijdelijk niet plaatsbaar) op date om te kijken of het klikt? Vul het formulier in, als Mema (tijdelijk niet plaatsbaar) ook op date wil nemen we contact met je op!