Moos

Moos is een heerlijk katertje en een echte allemans vriendje. Hij vindt aandacht heel fijn en gaat dan luid spinnen. Of je nu tegen hem praat, hem aait of hij ligt op schoot: het motortje gaat aan. Hij is mooi zwart met een paar witte haartjes. Zijn geschatte geboortedatum is 1 juli 2023.
Moos is een energiek katje dat veel beweegt en intens kan spelen. Hij is graag in gezelschap of dat nou mensen of andere katten zijn en speelt ook het liefst samen. Hij is ondernemend, wil alles ontdekken en uitproberen wat op zijn pad komt. Hij is niet snel ergens bang voor. Hij geniet ervan als een baby in je armen te liggen en kan dan in slaap vallen. Maar enkel als het ook echt tijd is om te gaan slapen, anders is stilliggen er niet snel bij.
Voor dit enorm lieve katertje wordt een thuis gezocht waar veel aandacht voor hem is. Hij is niet het type kat dat een aantal uren achter elkaar alleen kan en wil; zijn daar zouden we hem tekort mee doen. Menigeen die Moos ontmoet heeft is aan hem verknocht. Hij is ook echt een heel leuk, lief een aandoenlijk mannetje en maakt heel makkelijk contact met je. Dus weet dat alvast mocht het tot een kennismakingsbezoek komen bij zijn pleeggezin in Vierlingsbeek.
Moos mag bij een wederzijdse klik per direct verhuizen. Heb je interesse in onze lieve Moos, vul dan onderstaand formulier in.

Geboortedatum 01/07/2023
Leeftijd 2 maanden
Kat of Kitten Kitten
Kleur zwart
Ras Kruising Europees korthaar
Geneutraliseerd Nee
Kan bij katten Ja
Kan bij kleine kinderen Ja
Kan bij grote kinderen Ja
Kan in een flat Ja