Moos

Hallo, ik ben Moos.

Onze moeder is op straat gevonden en tijdelijk door lieve mensen opgevangen. Toen bleek dat ze zwanger was, hebben ze de hulp van HoKaZo ingeroepen en zo is zij bij een pleeggezin terecht gekomen waar ze alle nodige zorg kreeg. Op 30 april is onze moeder bevallen van 4 prachtige kittens, waarvan ik natuurlijk de knapste ben.

Ons pleeggezin heeft onze moeder perfect geholpen totdat ze op 2 juni met vakantie ging, we zijn toen met zijn vijven naar een ander pleeggezin gegaan waar we nu nog steeds zitten. Ook hier worden we goed opgevoed, krijgen we veel aandacht en hebben we het prima naar ons zin.
Met zijn vijven (ja moeders speelt af en toe ook mee) hebben we de grootste lol en spelen en ravotten we als we niet lekker liggen te slapen.

Mijn pleeggezin vindt mij erg lief en speels en ik kom al graag op schoot zitten. Als je me dan aait begin ik heerlijk te spinnen. Na het spelen kruip ik graag tegen mijn zusje Mirre aan om dan in een hangmatje tegen elkaar in slaap te vallen.

Ik ben inmiddels gevaccineerd en gechipt. Bij de adoptie zit een bon voor de 2e vaccinatie en de castratie.

Ik wil graag samen met mijn zusje Mirre geadopteerd worden. Wij mogen vanaf 9 juli 2024 geadopteerd worden. Wil je ons samen een nieuw en veilig huisje bieden? Vul dan onderstaand contactformulier in

Geboortedatum 30/04/2024
Leeftijd 2 maanden
Kat of Kitten Kitten
Kleur Zwart/wit
Ras Kruising Europees korthaar
Geneutraliseerd Nee
Kan bij katten Ja
Kan bij grote kinderen Ja
Kan in een flat Ja
Zie jij het helemaal zitten om deze schattige beestjes lekker te verwennen? Vul dan het formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.