Nona

Deze prachtige Siamees uitziende dame is Nona. Nona is in april bij Hokazo binnen gekomen bij een grote vangactie en zit sindsdien in een pleeggezin.

Nona is een angsthaasje, ze vindt mensen maar eng en dit toont ze door weg te rennen en zich niet te laten aaien. Ze moet dan ook terecht komen in een rustig huisje zonder kleine kinderen. Haar zusje (denken we) Nouria vindt ze niet eng, ze zijn altijd samen aan het praten/kroelen en ze heeft zelfs geholpen met het opvoeden van de kittens van Nouria. We vinden het dan ook erg belangrijk dat ze samen worden geplaatst. Met veel tijd rust en aandacht verwachten we dat ze zich ook iets meer zal openstellen naar mensen.

De geschatte geboortedatum van Nona is 04 maart 2023 en zij mag direct samen geplaatst worden met Nouria. Heb je het gouden mandje voor deze prachtige dames? Vul dan onderstaand contactformulier in

Geboortedatum 04/03/2023
Leeftijd 1 jaar
Kat of Kitten Kat
Kleur Chocolate point
Ras Kruising Europees korthaar
Geneutraliseerd Ja
Kan bij katten Ja
Kan bij honden Nee
Kan bij kleine kinderen Nee
Kan in een flat Ja
Kan in de tuin Ja, mits goed afgezet
Heb jij interesse in de aandoenlijke koppies van Nona en Nouria? Vul onderstaand formulier in en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.