Nora

Hoi allemaal! Mijn naam is Nora, een prachtige zwart-witte dame met het allerliefste karakter van de hele poezenwereld. Mijn geschatte geboortedatum is 21 april 2021 en ik ben dus nog een hartstikke jonge meid. Ben jij op zoek naar een lieve, trouwe knuffeldame? Lees dan snel verder!

Op 21 april 2024 ben ik hoogzwanger gevonden. Een paar uur nadat ik in het asiel aankwam heb ik vier hele mooie kittens op de wereld gezet. Dat was overduidelijk niet de eerste keer, want ik wist precies wat ik allemaal moest doen. Dat weet ik nu nog en ik ben erg zorgzaam. Mijn pleegouders vinden dat het tijd wordt om voor mijzelf te kiezen. Doordat ik continu zo alert ben op wat mijn kittens allemaal doen, heb ik veel te weinig tijd voor mezelf. Daarom wil ik ook alleen verhuizen, zonder mijn kittens en naar een huis waar geen andere katten en honden aanwezig zijn. Het is tijd voor Nora!

Nora is een ontzettend lieve en tamme knappe poes. Het is onvoorstelbaar dat zij zwervend gevonden is, ze is overduidelijk eerder in contact geweest met mensen. Vanaf moment één wilde zij met ons knuffelen en is ze er altijd bij. Ze vindt het heel gezellig om bij mensen te zijn en komt heerlijk bij je liggen. Ze wil graag geaaid worden en gaat daar dan ook voor liggen, zoals op de foto te zien is. Nora kan heerlijk snorren en zal niet uithalen, vandaar dat zij in allerlei soorten gezinnen terecht kan.

Nora heeft een mooie diepzwarte dikke vacht met wat witte vlekjes op haar buik. Ze heeft witte en zwarte snorharen en prachtige grote groene kijkers. Ze is een grote slanke en erg elegante dame die heerlijk tegen je kan kletsen. Met Nora in huis zal het zeker minder stil zijn!

Verder houdt Nora van lekker natvoer op z’n tijd, vindt ze spelen met een pingpongballetje leuk en hoopt ze dat ze een gouden mandje kan vinden met een heerlijk bankstel waar ze lekker bij je mag komen liggen.

Nora is een ontzettend makkelijk katje dat snel tevreden is. We hopen dat we iemand heel blij kunnen maken met haar aanwezigheid, en andersom natuurlijk ook. We gunnen haar de wereld en zijn op zoek naar iemand die ook zo verliefd zal worden op haar als dat wij dat zijn.

Ben je geïnteresseerd in Nora na het lezen van haar verhaal? Vul dan snel onderstaand formulier in. Nora mag vanaf 11 juli 2024 verhuizen.

 

Geboortedatum 21/04/2021
Leeftijd 3 jaar
Kat of Kitten Kat
Kleur Zwart-wit
Ras Kruising Europees korthaar
Geneutraliseerd Ja
Kan bij katten Nee
Kan bij honden Nee
Kan bij kleine kinderen Ja
Kan bij grote kinderen Ja
Kan in een flat Nee
Kan in de tuin Ja