Nora

Dit lieve kleine poesje is gevonden en opgehaald door de dierenambulance. Ze was zo klein van stuk, dat ze in eerste instantie dachten dat het om een kitten ging, maar door de dierenarts is vastgesteld dat deze dame 1,5 jaar oud is. Haar geboortedatum is geschat op 1 oktober 2020.

Al vrij snel bleek, dat ze drachtig was en daarom mocht ze naar een pleeggezin. Ze was meteen al erg makkelijk benaderbaar, ze was blijkbaar gewend om bij mensen te zijn. Aanvankelijk verbleef ze op de kittenkamer, maar ze stal al heel snel de harten van haar pleegouders en mocht bij hen 's avonds en 's nachts op de slaapkamer. Na een aantal weken is ze daar bevallen van 3 prachtige meisjes Maia, Mya en Mae). Ze bleef op de slaapkamer met haar dochters, waar het overdag rustig was en Nora 's avonds vaak, als haar kittens sliepen, lekker bij haar pleegouders ging liggen. Ze vond het dan heerlijk om geknuffeld te worden en lekker knus samen te zijn. En als er ook maar één van haar kittens piepte, sprong ze meteen bij haar meisjes in het mandje.

Namate haar kittens ouder werden en meer gingen bewegen, is Nora met haar kroost terug naar de kittenkamer gegaan. Maar ze vond het telkens weer heerlijk om even weer naar de slaapkamer te gaan en daar lekker te relaxen. Even me-time.Nog wat later is Nora met haar kittens verhuisd naar de woonkamer om haar kittens meer te laten wennen aan huiselijke geluiden en dat vond ze ook erg fijn. Ze is graag bij mensen, begroet je altijd vriendelijk als je binnen komt en komt ook regelmatig even een knuffel bij je halen.Het moment is aangebroken dat haar kittens oud genoeg zijn om zelf naar een huisje te gaan en ook voor Nora is het tijd om een eigen fijn thuis te vinden. Het zou super zijn als ze samen met één van haar dochters geplaatst kan gaan worden. Ze is nog zo speels en ze speelt ook vaak met haar meiden, waarbij het er soms fanatiek aan toegaat. Of ze bij andere katten kan is moeilijk te zeggen. In haar tijd als moeder was ze fel om andere katten ver van haar kittens vandaan te houden, andere katten mochten niet in de buurt komen.

Nora is een hele lieve poes, die zich graag aan je bindt om samen een vriendschapsband op te bouwen. Ze is klein van stuk, nog geen 3 kg. en kan ook erg fanatiek zijn. Soms vloeit voor haar een knuffelpartij over in spel, maar als je dan zelf stopt met aaien, stopt ze ook meteen. Dit is heel goed te zien in het volgende filmpje:


https://youtu.be/tyknQsmkaWA

Nora is gechipt, gesteriliseerd en één keer geënt. Voor haar 2e enting in eind augustus, krijg je een tegoedbon.Wie wil dit lieve meisje, met eventueel één van haar dochters, een liefdevol thuis geven?

Nora mag per 4 augustus a.s. verhuizen.

Geboortedatum 01/10/2020
Leeftijd 1 jaar
Kat of Kitten Kat
Kleur wit cypers
Ras Kruising Europees korthaar
Geneutraliseerd Ja
Kan bij kleine kinderen Ja
Kan bij grote kinderen Ja
Kan in de tuin Ja
Heb jij interesse in het aandoenlijke koppie van Nora? Vul onderstaand formulier in en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.