Pelle

Pelle is zwervend op straat gevonden samen met zijn broertjes en zusjes. Zijn geschatte geboortedatum is 26 april 2023. Pelle was ziek en ondervoed en kon gelukkig terecht in een pleeggezin waar hij kon rusten en herstellen. Inmiddels is hij helemaal gezond en is het nu tijd geworden om op zoek te gaan naar zijn gouden mandje.
Pelle is een lief en introvert kitten. Hij is afwachtend in nieuwe situaties en laat het liefst broertje Pluis de eerste stappen zetten. Het heeft ook even geduurd voordat hij zijn pleegouder genoeg vertrouwde. Maar toen dit vertrouwen er eenmaal was, wilde hij niets liever dan bij haar in de buurt zijn en geaaid worden. Hij speelt graag met een balletje en een hengeltje. En als hij na al dat spelen moe is, ligt hij graag bij zijn pleegouder te slapen.
Om Pelle het fijne leven te geven wat hij verdient, heeft hij wel wat wensen betreft zijn nieuwe plek. Hij vindt vreemde mensen spannend en onverwachte bewegingen kunnen hem laten schrikken. We plaatsen Pelle dan ook niet bij honden en jonge kinderen. Hij zal het beste tot zijn recht komen in een rustige en prikkelarme omgeving waar hij de tijd krijgt om zijn gewenningstapjes te zetten.
Hij is in het pleeggezin maatjes met zijn zusje Peer en broertje Pluis. Hij mag dan ook samen met Peer en/of Pluis geplaatst worden. Pelle is gechipt en gevaccineerd en hij mag per direct verhuizen.
Wil jij deze lieve kerel een leven vol onvoorwaardelijke liefde geven? Vul dan onderstaand formulier in.
https://www.youtube.com/watch?v=rj1e09j0GmA&pp=ygUNY2FyaW5hIGJyYW5qZQ%3D%3D

Geboortedatum 26/04/2023
Leeftijd 4 maanden
Kat of Kitten Kitten
Kleur Cypers wit
Ras Kruising Europees korthaar
Geneutraliseerd Nee
Kan bij katten Ja
Kan bij honden Nee
Kan bij kleine kinderen Nee
Kan bij grote kinderen Ja
Kan in een flat Ja
Kan in de tuin Ja, mits goed afgezet
Denk jij het nieuwe maatje voor Pelle te kunnen worden? Vul dan het formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.