Senna

Wij hopen dat Senna via deze weg een gouden mandje vindt bij lieve, heel geduldige mensen met een groot hart voor schuwe katten. Senna is een knappe zwart-witte kater, zijn geschatte geboortedatum is 20 maart 2019.

Senna is een namelijk angsthaasje en zit het grootste deel van de tijd nog verstopt in het holletje van de krabpaal. Lekker veilig. En dat laten we voorlopig ook even zo. Alle rust, alle tijd.

Hij is nog erg boos op ons mensen, hij blaast dan ook tegen ons. Op die manier probeert hij ons op afstand te houden, dit lukt voor nu.

Maar hij krijgt zeker de nodige aandacht en we zien hem ook al wel wat milder worden.

Senna is zeker geen beginners katje. Hij is wel een echt kattenkatje en daarom zou het fijn zijn als hij niet als enige kat in huis geplaatst wordt. En als hij met of bij een mens-sociale kat geplaatst wordt, kan hij daar ook nog veel van leren!

Hij kan niet bij kleine kinderen of honden, want die geven hem teveel stress.

Heb jij heel veel geduld en laat jij je niet afschrikken door Senna’s gegrom? Maak dan een afspraak via admin@hokazo.nl.

Geboortedatum 20/03/2019
Leeftijd 5 jaar
Kat of Kitten Kat
Kleur Zwart-wit
Ras Kruising Europees korthaar
Geneutraliseerd Ja
Kan bij katten Ja
Kan bij kleine kinderen Nee
Heb jij interesse in het aandoenlijke koppie van Senna? Vul onderstaand formulier in en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.