Skye

it is Skye. Een prachtig rood/wit poesje met een zijdezacht vachtje. Ze is afgestaan, omdat haar baasje niet meer voor haar kon zorgen. Skye is dus op zoek naar een nieuw huisje. Haar geboortedatum is 17-08-2014. Binnenkort viert ze dus haar 10e verjaardag, maar ze is nog steeds erg actief.

In het begin zal ze een beetje afwachtend zijn. Bij onbekende geluiden zoekt ze een veilig plekje op, maar daarna komt ze weer tevoorschijn. Ze houdt van aandacht en knuffelen, geeft graag kopjes, ook tegen je gezicht en ze komt bij je op schoot of als je ligt, lekker naast of bovenop je liggen. Je mag haar optillen en dan blijft ze rustig op je arm zitten. Ze is dol op snoepjes. Spelen met een hengel, een prop papier of met kleine knuffeltjes vindt ze erg leuk. Als ze genoeg aandacht heeft gehad zoekt ze een eigen plekje op.
We zoeken voor dit dametjes een niet te druk huis waar vaak iemand thuis is, met verwen-mensen die haar voldoende aandacht willen geven, maar haar ook met rust laten als ze genoeg knuffels heeft gehad.

Skye verblijft in een pleeggezin. Bij een wederzijdse klik mag ze direct verhuizen.

Hou jij van knuffelen en denk je dat Skye bij jou/jullie past?  vul dan onderstaand contactformulier in

Geboortedatum 17/08/2014
Leeftijd 9 jaar
Kat of Kitten Kat
Kleur Rood/wit
Ras Kruising Europees korthaar
Geneutraliseerd Ja
Kan bij katten Nee
Kan bij grote kinderen Ja
Kan in een flat Ja
Kan in de tuin Ja, mits goed afgezet
Wil jij met Skye op date om te kijken of het klikt? Vul het formulier in, als Skye ook op date wil nemen we contact met je op!