Uschi

Deze zwarte met witte kater is Uschi, zijn geschatte geboortedatum is 28 mei 2020. Uschi is al zwervend gevonden en helaas was hij niet gechipt, dus hij zoekt een nieuw huisje!

Uschi is niet zo’n stoere man en vindt ons mensen nog best spannend, maar na weken achter een krabpaal verscholen te hebben gezeten, mogen we hem steeds meer zien. Als we hem rustig benaderen blijft hij ook rustig zitten, maar nog wel op zijn hoede. Maar Uschi gaat vanzelf ontdekken dat wij hem niks doen wat hij zelf niet wil en dat hij alle tijd krijgt om aan ons te wennen.

Uschi geniet van de snoepjes die hij van ons krijgt en eet deze ook op waar wij bij zijn, dat vinden wij al heel knap van hem. Uschi voelt zich steeds zekerder in onze omgeving en komt bij ons in de buurt zitten en pakt vloeibaar snoep van onze vingers. Hij kan steeds meer ontspannen als wij bij hem in de buurt zijn en hij wil zelf ook steeds meer contact maken.
Uschi heeft nog een pad te gaan, maar we zijn ervan overtuigd dat hij er wel komt. En dat ook hij zelf het tijdstip uitkiest dat we hem mogen kroelen.

Geboortedatum 28/05/2020
Leeftijd 4 jaar
Kat of Kitten Kat
Kleur Zwart-wit
Ras Kruising Europees korthaar
Geneutraliseerd Ja
Kan bij katten Ja
Kan bij kleine kinderen Nee
Kan bij grote kinderen Ja
Kan in een flat Nee
Kan in de tuin Ja
Neem gerust contact op als je denkt dat Uschi en jij bij elkaar passen. Vul het formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!