Met materialen

Wil je ons steunen? Heel graag!

Wil je ons graag helpen, maar liever geen geld overmaken? Ook dat kan! Om alle honden en katten die bij ons wonen goed te kunnen verzorgen hebben we veel materialen en middelen nodig. Van voer (voor honden, volwassen katten en kittens), ontwormings- en ontvlooingsmiddelen tot schoonmaakartikelen, handdoeken en fleecedekens. Vooral in het hoogseizoen slinkt onze voorraad razendsnel en zijn we heel blij met alle donaties.

Overigens, altijd goedbedoeld, krijgen we regelmatig materialen wat eigenlijk kapot of incompleet is. Dit weigeren we, hiermee kunnen wij niks. De spullen hoeven absoluut niet nieuw te zijn, maar wel in goede staat. Ook matrassen, dekbedden en tuinkussens nemen we niet aan omdat we die niet kunnen uitwassen.

Mocht je twijfels hebben of we iets kunnen gebruiken vraag het gerust.

 

Ons wensenlijstje:

Handdoeken, theedoeken, washandjes, poetsdoeken en fleecedekens:
Handdoeken en theedoeken (heel en schoon) hoef je niet weg te gooien. Voor het schoonmaken van de dierenverblijven zijn wij altijd op zoek naar deze benodigdheden.

Dierenbenodigdheden:
Zoals krabpalen, mandjes, speelgoed en tennisballen.

Schoonmaakmiddelen:
Zoals chloor, allesreiniger, handzeep en afwasmiddel.

Schoonmaakmaterialen:
Zoals schrobbers, bezems, trekkers, kattenbakschepjes.

Voertonnen en opbergboxen
Goed afsluitbare opbergers zijn erg welkom.

Kledingactie

Hokazo heeft een inzamelpunt voor oude kleding schoenen en textiel. Voor iedere kilo textiel ontvangen wij een klein bedrag van Stichting Dierenlot. Dus, ruim je je kledingkast op? Denk dan aan ons! Met jouw oude kleding en schoenen kun je onze dieren helpen.

Het textiel mag afgegeven worden op het asiel, wel graag in dichte zakken!