Vrijwilliger facilitair tuin

Is tuinieren helemaal jouw ding? Wie weet vind je het dan leuk om vrijwilligerswerk te doen bij het dierenasiel! Rondom ons pand is er veel groen te vinden en dat onderhouden we graag goed. Zo hebben de wilde dieren een veilig onderkomen en hebben wij een mooi, verzorgde omgeving.

Korte beschrijving

Je snoeit heggen, struiken en bomen. Je vervangt dode beplanting en zorgt ervoor dat onkruid geen kans maakt.

Uitgebreide beschrijving

Rondom ons pand is veel groen te vinden. Zo zorgen we voor een rustige omgeving voor onze dieren, maar ook voor de wilde dieren uit onze omgeving. Doordat we het zo druk hebben met onze eigen dieren, schiet het bijhouden van onze “tuin” er bij in. Het groen om ons heen moet bijgehouden worden. Dat houdt in dat, afhankelijk van het seizoen, de heggen, struiken en bomen netjes gesnoeid moeten worden. Ook moet dode beplanting worden vervangen en onkruid worden verwijderd.

Wat belangrijk is voor deze vrijwilligersfunctie

  • Je bent graag buiten bezig;
  • Groene vingers;
  • Verstand van de werkzaamheden per seizoen;
  • Je kunt zelfstandig werken.

Met zoveel dieren in onze opvang is een goede planning noodzakelijk. Dan weten we zeker dat al het werk aan het einde van de dag gedaan is. Wanneer je ingeroosterd bent, rekenen we dus op je aanwezigheid. Vrijwillig is niet vrijblijvend.

Wat bieden wij jou?
  • Een gezellige team;
  • Dankbare mensen en dieren;
  • Mogelijkheid om je werkzaamheden te combineren met andere taken voor Hokazo
Wil je als vrijwilliger facilitair tuin bij Hokazo aan de slag?

Stuur dan een e-mail met een korte motivatie en wanneer je beschikbaar bent naar: werken@hokazo.nl. Na aanmelding per e-mail volgt een kennismakingsgesprek en kijken we samen of de werkzaamheden inderdaad bij jou passen.

Interesse in een andere functie: klik hier