Nanook

Nanook is een lieve  husky meid met een geschatte geboorte datum van 1 oktober 2023.

Ze is als vondeling bij ons binnengekomen dus we weten helaas niks van haar geschiedenis.

De eerste week was Nanook erg moe en sliep ze erg veel. Na een week alleen maar slapen begint ze zich eindelijk te ontplooien tot een hele leuke hond. Ze durft nu te spelen en de andere honden in haar pleeggezin uit te dagen tot spel. Ook komt ze graag bij je liggen om even te knuffelen.  Ze is duidelijk niet veel gewend en moet nog veel leren. Hier wordt hard aangewerkt. Ze loopt lekker mee aan de riem en snuffelt graag overal . Ze schrikt nog wel van onverwachte bewegingen van mensen en kijkt eerst de kat uit de boom voordat ze contact zoekt met onbekende. Dat is de reden dat we haar niet uitplaatsen bij kleine kinderen. Ze is zindelijk maar durft nog niet te plassen en of te poepen tijdens het uitlaten. Los in de tuin of op een goed afgezet veld durft ze het wel. Ze wordt hier rijkelijk voor beloond in de hoop dat ze het straks ook aan de lijn kan. Hier zit dus nog wel wat werk in.

We zoeken voor Nanook iemand die verstand heeft van het ras en weet dat een Husky niet voldoende heeft een paar kleine rondjes wandelen per dag. Ook moet haar nieuwe eigenaar zelf al 1 of meerdere stabiele honden hebben. Ze trekt duidelijk naar een roedel toe en voelt zich het prettigst in het bijzijn van andere honden. Ze durft wel haar grenzen aan te geven en als een hond te ver gaat geeft ze dat aan door een klein nipje.

Heb je ervaring geduld en veel liefde om haar te laten uitgroeien tot een onbezorgde vrije hond reageer dan snel door het formulier in te vullen en wie weet mag je haar dan snel ontmoeten.

Geslacht Teef
Geboortedatum 01/10/2023
Leeftijd 6 maanden
Kleur grijs wit
Ras husky
Kan bij katten Ja
Kan bij honden Ja
Kan bij kleine kinderen Nee
Kan bij grote kinderen Ja
Kan alleen thuis blijven Ja
Kan in de auto Ja
Buitenhond Nee
Wil jij Nanook voor altijd in de armen sluiten? Vul dan snel het formulier in, dan nemen we contact met je op!