Ollie

Ollie is een jonge boerenfox, geboren op 27-07-2022.

Ollie heeft al heel wat pech in zijn jonge leventje gehad en hij heeft dan ook een flinke rugzak, echter als Ollie je kent en je hebt zijn vertrouwen gewonnen is het een leuke hond.
Ollie is een actief hondje, maar houdt ook van heerlijk samen knuffelen op de bank.
Hij houdt erg van spelen met de bal of met een knuffel. De knuffel overleeft dit niet altijd. Een bal die je weg gooit, gaat hij wel halen. Als je geluk hebt komt hij hem bij je terug brengen. Ollie heeft intussen het een en ander geleerd en is uitgegroeid tot een leuke, gezellige huishond, echter heeft hij wel moeite met bezoek en hij zoekt na gewenning soms ook de grenzen op.
Hij vindt het soms moeilijk om de grenzen van andere honden te respecteren. Hierin heeft hij begeleiding nodig, wij plaatsen hem dan ook niet samen met een andere hond in huis.
Ollie wil heel graag leren en is erg slim. Hij snapt heel snel wat je van hem wil.
Ollie is graag in de buurt van zijn baas. Hij kan al wel korte tijd alleen thuis zijn.
Ollie vindt katten heel erg spannend en is er daarom niet vriendelijk voor. Hij kan beter niet samen met katten leven.
Ollie vindt mensen die hij niet kent in eerste instantie spannend. Met een rustige benadering en iets lekkers ontdooit hij al snel. Met mannen duurt het wat langer, maar als Ollie het tempo van kennismaken mag bepalen wil hij toch al snel komen snuffelen.
Ollie is een actief hondje die het leuk zal vinden om met zijn eigenaar activiteiten te ondernemen zoals behendigheid of speuren.

Heeft u interesse in Ollie?

Vul dan snel het formulier in of mail naar honden@hokazo.nl

Geslacht Reu
Geboortedatum 27/07/2022
Leeftijd 1 jaar
Kleur zwart - wit
Ras Boerenfox
Geneutraliseerd Nee
Kan bij katten Nee
Kan bij honden Ja
Kan bij kleine kinderen Nee
Kan bij grote kinderen Ja
Kan alleen thuis blijven Ja
Kan in de auto Ja
Buitenhond Nee
Gun jij deze leukerd een gouden mandje bij jou thuis? Vul dan het formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.