Potter

Potter is een jonge, vriendelijke, iets onzekere reu met een geboorte datum van 06-10-2020, er is afstand van hem gedaan omdat hij de vrouw des huizes beschermde tegenover de mannen in huis.

Potter is een echte jacht hond, hij wandelt heel graag en trekt dan wat aan de lijn, in de loop van de wandeling wordt dit wel beter en kan hij rustig mee wandelen, op het moment dat hij wat interessants ruikt dan trekt hij weer wat meer. Potter houdt van water en duikt hier dan ook graag in om bijv. zijn dorst te lessen.
Als hij andere honden tegen komt tijdens het wandelen dan wilt hij daar graag naar toe en trekt dan ook best wel.
Potter kan goed met andere honden overweg, speelt ook graag met andere honden.
Bij zijn vorige baasjes liep hij alleen los in omheinde losloopgebieden.

In huis is Potter een rustige hond die graag op zich zelf is, een druk huishouden is dan ook niet geschikt voor hem, daarom plaatsen wij hem niet bij kinderen of jong volwassenen in huis, in het verleden is gebleken dat dat niet werkt voor Potter.
Echter is Potter wel heel vriendelijk en enthousiast naar bekende en onbekende mensen, en durft dan ook op te springen, als het bezoek eenmaal rustig zit, gaat Potter na wat aandacht ook rustig ergens in huis liggen.
Potter kan met een andere hond in huis leven maar doet dan wel meer zijn eigen ding.

In het verleden heeft Potter met katten in huis gewoond, en dat ging goed, tot dat de katten gingen rennen, dan jaagt hij er achteraan maar hij doet ze verder niets.
Alleen thuis blijven is geen probleem voor deze jongen, hij is gewend om zowel binnen in huis als buiten in de tuin te verblijven.

Potter is dol op dingen ondernemen, hij houdt enorm van rennen, spelen en snuffelen, wij zoeken dan ook een nieuw baasje die veel tijd voor hem heeft om hem te bieden wat hij nodig heeft,
iemand die van lange wandelingen houdt en een goed omheinde tuin heeft waar hij lekker in de zon kan liggen.

Ondanks dat Potter buitenshuis een hele ondernemende hond is, wil hij bij thuiskomst graag bij komen van al zijn avonturen en wilt hij graag rust, Potter is echt een gevoelige hond en houdt echt niet van drukte, zoals luid praten, stoeien met elkaar etc. hij vind dit erg moeilijk om mee om te gaan en vind dat hij hier iets mee moet, daarom plaatsen wij hem alleen in een rustig huisje.

 

Heeft u interesse in Potter?
Vul dan het aanvraag formulier in en wie weet ontmoeten jullie elkaar snel!

 

 

Geslacht Reu
Geboortedatum 06/10/2020
Leeftijd 3 jaar
Kleur wit-zwart-bruin
Ras Grand Griffon Vendeen
Geneutraliseerd Nee
Kan bij katten Ja
Kan bij honden Ja
Kan bij kleine kinderen Nee
Kan bij grote kinderen Nee
Kan alleen thuis blijven Ja
Kan in de auto Ja
Buitenhond Ja
Zie jij het helemaal zitten om lekker met Potter te wandelen? Vul het formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!